Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Die by the Blade

Kickstarterre tart a Die by the Blade

Kardozós játék készülhet, ahol egyetlen vágás is halálos lehet.

2020.09.02. 13:29 | GeryG | kategória: Játék

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor jövőre érkezhet egy újabb játék, amely megpróbálja visszaadni a kardforgatás élményét a képernyőkön. Ezt korábban több-kevesebb sikerrel olyan játékok próbálták meg, mint a Dark Messiah of Might & Magic, a Dark Souls széria, az Assassin’s Creed egyes epizódjai, a Ghost of Tsushima vagy épp a For Honor.

Az új próbálkozó a Die by the Blade (nem Die by the Sword, az más), amelynek Kickstarter kampánya októberben rajtolhat majd el. A játékban Japán egy modernkori „szamurájpunk” verzióját ismerhetjük meg, ahol a harcosok még mindig kardokkal szereznek érvényt a szavuknak.

A harcrendszer azonban egészen ígéretesnek tűnik. A fejlesztők szakítottak az életerőcsíkokkal és életerőpontokkal, ehelyett bevezetik a one hit rendszerét. Ennek köszönhetően sokkal életszerűbb összecsapásokban vehetünk részt, ahol elég egyetlen jól kivitelezett támadás a győzelemhez – ahogy egyetlen hiba is az azonnali halálhoz. Ez a fejlesztők reményei szerint sokkal izgalmasabb ütközeteket eredményez majd.

A Die by the Blade a tervek szerint valamikor 2021-ben jelenhet meg PC-re, PlayStaiton 4-re és 5-re, valamint Xbox One-ra és Series X-re. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Kickstarterre tart a Die by the Blade
Kickstarterre tart a Die by the BladeKickstarterre tart a Die by the BladeKickstarterre tart a Die by the BladeKickstarterre tart a Die by the BladeKickstarterre tart a Die by the BladeKickstarterre tart a Die by the BladeKickstarterre tart a Die by the BladeKickstarterre tart a Die by the BladeKickstarterre tart a Die by the BladeKickstarterre tart a Die by the Blade
Die by the Blade
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Die by the Blade

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló