25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Újra együtt a banda – új küldetéssel bővült a Desperados III

A season pass első DLC-je a Money for the Vultures – Part 1.

Írta: GeryG 3 hozzászólás

A Desperados III egy nagyon jól felépített játékmenetet és igényesen összerakott látványvilágot örökölt a Mimimi Productions előző játékából, és fejlesztette azt tovább itt-ott. Így nem csak azért lett remek játék, mert egy alapvetően elhanyagolt, ám a rajongók által annál inkább igényelt műfaj képviselője.

A fejlesztők a premier után sem dőltek hátra, hanem hozzáláttak a játék kiegészítőihez, amelyekhez a rajonók a legkönnyebben a season pass megvásárlásával juthatnak hozzá. Az első ilyen DLC, a Money for the Vultures – Part 1 már meg is érkezett.

Ennek története sok-sok évvel az alapjáték eseményei után játszódik. Cooper és barátai újra összeállnak, hogy egy új kalandban vegyenek részt. A cél ezúttal az alapjátékban megismert Vincent DeVitt összeharácsolt vagyonának felkutatása. Ám nem ők az egyetlenek, akik hajtanak a mesés kincsekre, így vigyázniuk kell a több kincsvadásszal.

Cikkajánló
Desperados III teszt – Egy klasszikus méltó folytatása

Desperados III teszt – Egy klasszikus méltó folytatása

A jón ne változtass tipikus esete, avagy amikor egy újraskinezés is elég a sikerhez.

A Money for the Vultures első felvonása egy úgy küldetést tartalmaz, ami így nagyjából 90-120 perces extra játékidőt jelent. A fizetős DLC-vel egyszerre egy ingyenes frissítés is érkezett a játékhoz, amelyben a Baron’s Challenge-k száma növekedett.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Desperados III

Platform:

Fejlesztő: Mimimi Productions

Kiadó: THQ Nordic

Megjelenés: 2020. június 16.

Minimális rendszerigény: 3 GHz-es kétmagos processzor (Intel i3-530/AMD Athlon II X3 460), 8 GB RAM, GeForce GTX 560/Radeon HD 5850, 2 GB videomemóriával, 20 GB tárhely, 64-bites Windows 7

Ajánlott konfiguráció: 3 GHz-es négymagos processzor (Intel i5-750/AMD Athlon X4 740), 12 GB RAM, GeForce GTX 760/Radeon HD 7870, 3 GB videomemóriával, 20 GB tárhely, 64-bites Windows 10

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Gery Mars
Gery Mars [1]
Sziasztok,

segítséget szeretnék kérni a játékban.
X-box-n játszom és a játék vége felé egy hiba üzenet miatt nem engedi a további mentést.

Találkozott már valaki hasonlóval?

Köszi előre is
GeryG
GeryG [2289]
Anno a Commandos széria megvolt és tetszett? Ha igen, akkor mindenképp érdemes adni ennek is egy esélyt. Plusz a stúdió előző játékának, a Shadow Tactics - Blades of the Shogunnak is. Meg általában akkor is, ha szereted a gondolkozós-taktikázós picit stratégiai jellegű játékokat.
aethel
aethel [12]
Nekem totál kimaradt mindegyik része. Érdemes ránézni?
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (3 db)