Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Microsoft

Kiderült az Xbox Series S ára

Kiderült az Xbox Series S ára

FRISSÍTÉS: Kiszivárogtak a konzol specifikációi is.

2020.09.08. 10:17 | szerző: Dino | kategória: Konzol - Microsoft

Az egész úgy kezdődött, hogy felkerült a netre egy kép, amelyen állítólag a Microsoft kisebbik új konzolja, az Xbox Series S látható, no meg mellette egy ár: 299 dollár. Aztán az amerikaiak úgy döntöttek, inkább gyorsan lépnek, és hivatalossá tették a dolgot: valóban az új masina látható a képen, és valóban ennyibe fog kerülni.

Az első ránézésre leginkább egy hangszóróra hasonlító doboz kevesebb, mint feleakkora, mint nagytestvére, az Xbox Series X, a felirat alapján pedig az eddigi legkisebb Xbox lesz.

A várhatóan 2020. november 10-én boltokba kerülő konzolokból a nagyobbik az eddigi pletykák szerint 499 dollárba fog kerülni. Hivatalos információ azonban minderről már csak később várható - a fenti tweetben azt ígérik, hamarosan többet is elárulnak.

FRISSÍTÉS: Egy újabb szivárgásnak köszönhetően úgy tűnik, az Xbox Series S specifikációi is kiderültek. A Microsoft kisebbik új konzoljába egy 512 GB-os NVMe SSD kerül, optikai meghajtó pedig az Xbox One S All-Digital kiadásához hasonlóan ebben se lesz. A gép játékok esetében legfeljebb 1440p-s felbontást képes működni, és akár 120 fps-sel futhatnak majd rajta a játékok. 4K-ban játszik streamingelt videót, a játékokat pedig felskálázva jeleníti meg 4K-s képernyőn. Méretét tekintve pedig 60%-kal lesz kisebb az Xbox Series X-nél. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló