Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Black Ops Cold War

Kiderült, mikor lesznek a Call of Duty: Black Ops Cold War bétái

Több körben lehet majd kipróbálni a játékot, de először most is a PS4-játékosok járnak jól. Befutott a multiplayer mód első előzetese is!

2020.09.09. 21:06 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az idei CoD a Call of Duty: Black Ops Cold War lesz (amely nyugodtan versenyezhet a leghosszabb címért járó díjért…), amely természetesen már a következő konzolgenerációra is meg fog jelenni. De még a premier előtt lesz lehetősége kipróbálni a multiplayer módot (amelynek első előzetesét pár sorral lejjebb találjátok) a rajongóknak, mivel idén is lesznek zárt és nyílt béták a megjelenés előtti hetekben. Mostanra az is tisztázódott, hogy pontosan mikor és milyen felosztásban.

A sort október 8-12. között a PlayStation 4-en lehet majd kipróbálni a játékot, de ebből az első két napon csak azok játszhatnak, akik előrendelték azt. A második etapra néhány nappal később, október 15-19. között kerül majd sor. Ekkor már PC-n és Xbox One-on is lehet csatlakozni, de az első két napon ekkor is csak az előrendelők játszhatnak.

A Call of Duty: Black Ops Cold War a második béta után szűk egy hónappal, november 13-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re. Azt egyelőre nem tudni, hogy az PlayStation 5 változat mikor érkezik. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Call of Duty: Black Ops Cold War
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Black Ops Cold War

hozzászólások (2)

Sucee
Sucee 2020.09.10. 10:00
Mi értelme amúgy az előrendelői zárt bétának? :D A szerverek fokozatos terhelését ilyen baromságok nélkül is meg lehet oldani queue-k alkalmazásával az első napokban, de alapvetően meg annyira kontraproduktív egy multiplayer tesztelését előzetes fizetéshez kötni...
Peace
Peace 2020.09.10. 10:07
Activision ;-)
ajánlott olvasnivaló