Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Commander '85

Tudni, mikor érkezik a Commander ’85

Az ígéretes kalandjáték végre pontos premierdátumot kapott, nem is olyan soká.

2020.09.11. 14:46 | GeryG | kategória: Játék

Az ősz egyik legígéretesebb kalandjátékának tűnik az eddig látottak alapján a The Moonwalls stúdiónál készülő Commander ’85. Ebben ugyanis sokunk idézheti fel gyerekkorát, amikor még kódsorok pötyögésével lehetett játékokat elindítani a kor csúcsmasináin.

Cikkajánló
Commander ’85 próbakör – A David Lightman szimulátor
Röppenjünk vissza a ’80-as évekbe, hogy egy „csúcstechnológiás” számítógéppel feltörjük az egész világot!
» Olvasd el!

A Commander ’85 története egy tipikus amerikai tiniről szól a ’80-as évekbeli Chicago külvárosából, aki születésnapjára kap egy Commander ’85 számítógépet. Erről azonban hamar kiderül, hogy nem csak egy egyszerű számítógép, annál sokkal több, ami komoly bajba keverheti hősünket.

A játékban rengeteg lehetőségünk lesz elütni az időt. Ha épp nem hálózatokat törünk fel, hogy átírjuk az iskolai osztályzatainkat, akkor rajzolhatunk, a kutyánkkal játszhatunk, zenét hallgathatunk vagy épp korabeli videojátékokkal játszhatunk. De persze az sem baj, ha megállítjuk menet közben a világvégét, vagy valami ilyesmi.

A Commander ’85 egy korai demóját már mi is kipróbáltuk néhány hónapja, most viszont már készülhetünk a teljes játék megjelenésére is. Erre már nem is kell olyan sokat aludni, ugyanis a premierre szeptember 30-án kerül majd sor PC-re és Xbox One-ra egyaránt. Arról nincs hír, hogy PlayStation 4-re és Nintendo Switchre mikor várható. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Commander '85
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Commander '85

hozzászólások (2)

aethel
aethel 2020.09.14. 10:54
Ez elég királynak hangzik! :D
GeryG
GeryG 2020.09.14. 12:24
A pár hónappal ezelőtt demo alapján az is. :)
Picit az irányítás ugyan fura, olyan mint a VR-játékok teleportálós megoldása, de egyébként főleg a hangulat miatt nagyon rendben van. Kíváncsian várom a teljes játékot, hogy a sztori hova fut ki végül. :)
ajánlott olvasnivaló