Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

War Thunder

Eddigi legnagyobb frissítését kapta a War Thunder

A játék egyben az új konzolgenerációra is megérkezett.

2020.11.19. 07:51 | Dino | kategória: Játék

A Gaijin Entertainment kiadta a War Thunder legújabb frissítését, a New Powert, amely a játék valaha készült legnagyobb fejlesztése. Az online háborús akciójáték fejlesztői áttértek a Dagor 6.0-s engine-re, jelentősen felturbózva a grafikai megjelenítést, egyúttal pedig a PlayStation 5 és Xbox Series X/S konzolok képességeit is kihasználva.

Az új konzolgeneráción 4K-ban 60 fps-sel fut a játék (a Microsoft konzolja esetében az XSX verzióra érvényes ez), a PC-sek pedig újdonságként megkapták a DLSS technológia és az RTX videokártyák támogatását. A motor fejlesztése mellett pedig a tartalom is bővült, új hadihajókkal, repülőgépekkel és más katonai járművekkel.

A grafikai változások között van az égbolt megújítása: természetesnek ható megjelenítése lett az égnek, változatos felhőtípusokkal, köddel, átszűrődő napsugarakkal. Fejlesztettek a lövések és robbanások effektjén is, a tűz megjelenítésén, valamint a rombolás fizikáján. A szárazföldi járművek páncélja a fizikának megfelelően sérül, és akár bele is ragadhatnak a lövedékek.

Az új járművek között találjuk a HMS Dreadnought és Imperatritsa Mariya csatahajókat, a függőleges fel- és leszállásra képes Harrier és Yak-38 repülőgépeket, a T-90A, M1128 Stryker MGS, Leopard 2A6 és Leclerc S2 tankokat.

A War Thunder New Power frissítésének részletes leírása itt olvasható. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Eddigi legnagyobb frissítését kapta a War Thunder
Eddigi legnagyobb frissítését kapta a War ThunderEddigi legnagyobb frissítését kapta a War ThunderEddigi legnagyobb frissítését kapta a War ThunderEddigi legnagyobb frissítését kapta a War ThunderEddigi legnagyobb frissítését kapta a War ThunderEddigi legnagyobb frissítését kapta a War ThunderEddigi legnagyobb frissítését kapta a War Thunder
War Thunder
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
War Thunder

hozzászólások (1)

Zieg
Zieg 2020.11.19. 14:13
Tutorial minimális, célzás 0,szinte semmit se lehet eltalálni a hajókkal, semmivel sem jobb mint a WoWS, sőt ugyanolyan hulladék mint volt.
Nagy kár a beleölt időért..
ajánlott olvasnivaló