Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Cyberpunk 2077

Még egy rakás trailert kaptunk a Cyberpunk 2077 kapcsán

A CD Projekt RED leadta a Night City Wire újabb epizódját.

2020.11.19. 21:23 | Dino | kategória: Játék

A CD Projekt RED leadott még egy Night City Wire műsort, amelyben ezúttal is több témát érintettek. Kaptunk például öt perc bemutatót a játékmenetből, egy Johnny Silverhandre fókuszáló összeállítást, valamint egy színfalak mögötti videót Keanu Reevesszel.

A hivatalos gameplay trailer nem egy összefüggő részlet a játékból, hanem egy-egy villanásnyi részletet mutat, miközben narrátor vázolja fel az alapszituációt.

A második videóban Johnny Silverhand áll a középpontban, aki furcsa kapcsolatban áll főhősünkkel - de hogy egy képzeletbeli barátja V-nek, vagy más miatt jelenik meg neki, az majd kiderül a játékból.

Egy külön "így készült" videót kapott a Johhnyt megszólaltató Keanu Reeves, aki elég prominens szerepet kapott a játékban, sok-sok szöveggel.

A következő videóban a játék zenéjéről beszél a három zeneszerző, Marcin Przybyłowicz, P.T. Adamczyk és Paul Leonard-Morgan. A zenéből 22 perc - 6 szám - meghallgatható különféle streaming szolgáltatóknál.

Végül bemutatták a JALI technológiát, amely arról gondoskodik, hogy a karakterek szájmozgása mindegyik nyelv esetén a szinkronhoz igazodjon.

A Cyberpunk 2077 három hét múlva, december 10-én jelenik meg, PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Stadiára, és futni fog PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en is. Utóbbiakra jövő évben érkezik majd patch, amellyel már rendesen kihasználja a játék az új masinák képességeit.

Ha érdekel a játék, csatlakozz Cyberpunk 2077 Hungary Facebook-csoportunkhoz!

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Cyberpunk 2077
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Cyberpunk 2077

hozzászólások (1)

Juraviel.Ihuan.Bedvin
Juraviel.Ihuan.Bedvin 2020.11.19. 21:43
A gameplay videókban elmondják, hogy az ellopott chip a régóta halott Johnny Silverhand digitalizált lelkét tartalmazza és ezt ülteti be az irányított karakter a saját fejébe a tarolóegység sérülése miatt, ez már a korábbi előzetesekben is benne volt. Szóval igazából szerintem egy projekció, amit csak az elménk lát a chip hatására. Legalábbis eddigi kiadott anyagok alapján ez jön le belőle.

Azt meg kell hagyni, hogy látszik, Keanu Reeves nagyon élvezte az egészet. :)
ajánlott olvasnivaló