Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Watch Dogs Legion

Idén már nem multizunk a Watch Dogs Legionben

A decemberre ígért online mód 2021-re csúszott.

2020.11.27. 13:16 | GeryG | kategória: Játék

Nincs új a nap alatt, a Ubisoft szép csendben újabb halasztásról döntött. Ám ezúttal nem egy komplett játékról, mindössze egy játékmódról van szó. A Watch Dogs Legion még októberben jelent meg, és a francia kiadó legutóbbi játékaihoz képest egészen összeszedettnek is bizonyult, de messze nem hibátlannak.

A készítők már korábban jelezték, hogy az egyelőre csak egyedül játszható londoni kalandok idővel multiplayer móddal is gyarapodni fognak. Az eredeti tervek szerint ez a játékmód december 3-án debütált volna. De csak volna, mert a Ubisoft most már csak 2021-ben számol vele.

Cikkajánló
Watch Dogs Legion teszt – A Ubisoft kezdi már kapiskálni?
A francia kiadó elkészítette története talán legzseniálisabb világát, de ki is tudja használni?
» Olvasd el!

A háttérben ezúttal is a kiadóra jellemző hibarengeteg állhat. A játék premierje óta rengetegen számolnak be különféle problémákról, amelyek egy része a játékmenetet egy másik pedig a teljesítményt érinti. A Ubisoft azt ígéri, hogy a csapat minden ilyen problémát orvosolni fog.

Ám menet közben a multiplayer mód körül is akadtak problémák a belső tesztek során, így végül úgy döntöttek, hogy nem erőltetik a dolgot. Majd elkészülnek vele akkor, amikor. Így a decemberi premierből már biztosan nem lesz semmi, de azt sem lehet biztosan tudni, hogy 2021-ben mikor bandázhatunk majd együtt a haverokkal a futurisztikus London utcáin. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Watch Dogs Legion
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Watch Dogs Legion

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló