Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Monster Energy Supercross - The Official Videogame 4

Készül a Monster Energy Supercross 4

A sárdagasztó motorozás jövő tavasszal az új konzolgeneráción is elérhető lesz.

2020.12.02. 14:00 | GeryG | kategória: Játék

Az olasz Milestone stúdió sok-sok éve szállítja már a kétkerekű száguldás szerelmeseinek a különböző videojátékokat. Ezek minősége hol jobb, hol rosszabb, de az elhivatottságukra nem lehet panasz. Ahogy arra sem, hogy igyekeznek a motorozás és a motorsportok minél szélesebb rétegét elérni. Így kaptunk már tőlük utcai versenyes és MotoGP játékokat is, illetve a crossmotorozást is feldolgozták már.

Utóbbi témában az eddig három epizódot megért Monster Engery Supercross széria számít aktuálisnak. Amely eddig tehát trilógiaként volt elérhető, de a legfrissebb hírek szerint jövőre már négy epizódosre bővül majd a franchise. Készül ugyanis a Monster Energy Supercross – The Official Videogame 4.

Az új játék bőséges tartalommal kecsegtet, a teljes 2020-as Monster Energy Supercross szezon lejátszható lesz benne mind a tizenegy helyszínnel és tizenhét pályával. A karrier játékmódot teljesen átalakítják, ebben a játékosok a supercross tehetségei kategóriából indulnak, hogy végül elérjék a profik szintjét a 250SX és 450SX kategóriákban.

A karrier módban lesz egyfajta karakterfejlődési rendszer is, amelyben a versenyzőnk különböző képességeit tudjuk majd javítani, ez pedig visszaköszön majd a versenyeken is. De lesz egy homokozó is, amit Maine Islands ihletett. Itt szabadon lehet majd száguldozni egyedül vagy kooperatív módban barátainkkal, illetve rengeteg pályán mérhetjük össze velük a tudásunkat. És természetesen a pályatervező rész sem marad majd ki.

A Monster Energy Supercross – The Official Videogame 4 ráadásul a sorozat történetében először PC és Stadia, PlayStation 4 és Xbox One mellett már PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is meg fog jelenni. A premierre az aktuális tervek szerint 2021. március 11-én kerülhet sor. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Készül a Monster Energy Supercross 4
Készül a Monster Energy Supercross 4Készül a Monster Energy Supercross 4Készül a Monster Energy Supercross 4Készül a Monster Energy Supercross 4Készül a Monster Energy Supercross 4
Monster Energy Supercross - The Official Videogame 4
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Monster Energy Supercross - The Official Videogame 4

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló