Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Shot in the Dark

Megjelent a Shot in the Dark

8-bites vadnyugati kalandjáték érkezett némi misztikummal fűszerezve.

2021.01.12. 17:58 | GeryG | kategória: Játék

A hősidőket idézi látványvilágával és játékmechanizmusaival a Possum House Games ma megjelent új játéka, a Shot in the Dark. Egy 8-bites, oldalnézetes kalandjátékról van szó, amely a vadnyugatra kalauzol minket egy jó kis misztikus bosszúhadjáratra.

A Shot in the Dark hőse egy magányos bandita, aki egy rosszabb napján összetűzésbe kerül mindenféle démonokkal és szörnyekkel, amik az éj leple alatt osonnak a fák között. Velük kell felvennünk a harcot, csakhogy éjszaka nem sokat látni belőlük, márpedig ilyenkor támadnak. Gyakran csak a bozótos rezgését vagy a fák közt elsuhanó árnyakat vesszük észre.

A játék a klasszikus oldalnézetes kalandjátékok jellegzetességeit ötvözi némi lövöldözéssel. Utóbbit viszont célszerű minél precízebben végezni, mivel a szörnyek és démonok azonnal felfalnak, ha a közelünkbe érnek.

A Shot in the Dark tehát mától érhető el a Steamen, ahol január 19-ig 20% kedvezmény is jár az árából. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Megjelent a Shot in the Dark
Megjelent a Shot in the DarkMegjelent a Shot in the DarkMegjelent a Shot in the DarkMegjelent a Shot in the DarkMegjelent a Shot in the DarkMegjelent a Shot in the DarkMegjelent a Shot in the DarkMegjelent a Shot in the Dark

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló