Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dying Light 2: Stay Human

Dying Light 2 – nesze semmi, fogd meg jól

A fejlesztők a múlt héten nagyon beharangozták, hogy most aztán új híreket kapunk, aztán…

2021.03.18. 15:23 | GeryG | kategória: Játék

A Dying Light 2 szénája az elmúlt hónapokban nem állt túl jól, ahogy arról mi is beszámoltunk már. Egyre több aggasztó hír látott napvilágot a Techland háza tájáról, a rossz munkakörülményekről, a sehova sem tartó fejlesztésről és hasonlókról. Vélhetően a Techland megelégelte a sok negatív hangot a projekt körül, ezért lépésre szánta el magát.

Habár a Dying Light 2-ről érdemi hírt, képet vagy videót nagyon régóta nem adtak ki, múlt héten a hivatalos Twitter-csatornájukon beharangozták, hogy március 17-én új infókkal fognak jelentkezni. Nos, jelentkeztek is.

Az új videóban, amit csak 2021. márciusi frissítés névvel illettek, tulajdonképpen semmivel sem hoztak minket közelebb ahhoz, hogy akkor most hol is tart a fejlesztés és merre halad. A videóban a fejlesztők olvassák fel az elmúlt időszak Twitter-üzeneteit, amelyekben a projekt állapotáról faggatják őket a rajongók, esetleg cinikus megjegyzéseket tesznek a kiszivárgott hírekre.

Majd a videóban leteszik a nagy esküt, hogy bizony a Dying Light 2 igenis létező és futó projekt, amiről mostantól sűrűbben fogunk hallani. Addig is mindenkit arra biztatnak, hogy csatlakozzanak a játék Discord-csatornájához, ahol nyitottak egy „kérdezz-felelek” szobát is. Az ígérik, az itt kapott kérdésekre a jövőben új videókban fognak válaszolni.

Szóval a múlt héten beharangozott nagy helyzetjelentés lényegében ennyi: a Dying Light 2 még nem halt meg, de ennél többre senki se számítson… Új játékmenet-bemutató? Részletek a történetről vagy a játékmechanizmusokról? Egyáltalán egy állapotjelentés, hogy hol is tart valójában a fejlesztés? Ugyan. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Dying Light 2: Stay Human
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dying Light 2: Stay Human

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló