Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

War Hospital

Világháborús orvosnak állhatunk a War Hospitalben

Az első világháború francia frontjára repít a játék, ahol az ellenség helyett az állandó eszközhiánnyal fogunk harcolni.

2021.03.29. 19:20 | GeryG | kategória: Játék

A két világháborút feldolgozták már kb. mindenféle játékban, de ilyen még talán sosem készült. A War Hospital ugyanis egy olyan stratégiai játék lesz, amelyben nem a fronton fogunk harcolni az ellenséggel, hanem jóval a frontvonal mögött egy tábori kórházban az állandó eszköz- és gyógyszerhiánnyal.

A War Hospital 1917-be repít vissza az első világháború francia hadszínterének valamelyik szegletébe. Itt építhetjük fel tábori kórházunkat Henry Wells, egykor nyugalmazott, de a háború miatt reaktivált felcser bőrébe bújva. Más háborús játékokkal szemben itt azért fogunk harcolni, hogy életeket mentsünk meg, nem pedig azért, hogy másokét elvegyük.

Akkoriban egyébként sem állt még túl stabil lábakon az orvostudomány, így a korabeli eszközök messze nem voltak annyira hatékonyak, mint manapság. Mindezt még tetézi, hogy kórházunkban állandó lesz a készlet, kötszer, gyógyszer és eszközhiány, vagyis mindig abból kell majd dolgoznunk, amink van. És az nem lesz sok. A legdurvább háborús sebesülések ellátásán túl a kórházat is menedzselnünk kell majd, össze kell állítani egy kis csapatot, akik harcolnak majd a sebesültek életéért.

A War Hospital kizárólag PC-re készül, megjelenésére valamikor az év vége felé lehet majd számítani. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Világháborús orvosnak állhatunk a War Hospitalben
Világháborús orvosnak állhatunk a War HospitalbenVilágháborús orvosnak állhatunk a War HospitalbenVilágháborús orvosnak állhatunk a War HospitalbenVilágháborús orvosnak állhatunk a War HospitalbenVilágháborús orvosnak állhatunk a War HospitalbenVilágháborús orvosnak állhatunk a War HospitalbenVilágháborús orvosnak állhatunk a War Hospitalben

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló