Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Partisans 1941

Karnyújtásnyira a Partisans 1941 első kiegészítője

A Back Into Battle új játékmódokkal, új helyszínekkel és küldetésmódosítókkal bővíti a játékot.

2021.04.23. 23:14 | GeryG | kategória: Játék

A tavaly ősszel megjelent Partisans 1941 az újonnan éledező valósidejű taktikai játékok egyelőre nem túl sűrű mezőnyében indult. A második világháború keleti frontján játszódó játékban egy csapatnyi partizánnal kellett a lehető legtöbb borsot törnünk a náci hadi gépezett környéken állomásozó alakulatainak orra alá. A játék elég jól sikerült, a klasszikus alapokat igyekeztek néhány érdekes ötlettel feldobni, mint a bázismenedzsment és hasonlók.

Cikkajánló
Partisans 1941 teszt – Fapados Commandos az új kedvenc
Van még hova fejlődnie a játéknak, de így is egy igazi hiánypótló gyöngyszem.
» Olvasd el!

Az Alter Games csapata a permier óta eltelt fél évben a Partisans 1941 első kiegészítőjén dolgozott, amelynek premierjétől már csak egy szűk hét választ el minket. Ez lesz a Back Into Battle, amely több érdekességgel is kecsegtet.

Hét új helyszínen új küldetéseket teljesíthetünk. Emellett megjelennek az új küldetésmódosítók, amelyek révén a játékosok kedvükre átszabhatják egy-egy küldetés paramétereit, beleértve a csapat összeállítását, a tagok felszereléseit vagy képességeit.

Új játékmódként megjelenik a Heroic Defense mód, amely a műfajra nem igazán jellemző horda mód helyi megfelelője. Vagyis csapatunkkal egy adott területet kell minél tovább védenünk az ellenség hullámokban érkező csapataival szemben. Végül, de nem utolsósorban kibővítik a tábortűznél zajló beszélgetéseket, hogy még többet megtudhassunk partizánjaink személyiségéről és történetéről.

A Partisans 1941: Back Into Battle a tervek szerint április 29-én fog megjelenni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Karnyújtásnyira a Partisans 1941 első kiegészítője
Karnyújtásnyira a Partisans 1941 első kiegészítőjeKarnyújtásnyira a Partisans 1941 első kiegészítőjeKarnyújtásnyira a Partisans 1941 első kiegészítőjeKarnyújtásnyira a Partisans 1941 első kiegészítőjeKarnyújtásnyira a Partisans 1941 első kiegészítőjeKarnyújtásnyira a Partisans 1941 első kiegészítőjeKarnyújtásnyira a Partisans 1941 első kiegészítőjeKarnyújtásnyira a Partisans 1941 első kiegészítőjeKarnyújtásnyira a Partisans 1941 első kiegészítője
Partisans 1941
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Partisans 1941

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló