Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Scavengers

Megjelent a Scavengers korai változata

Egyelőre csak egy kis twitchelésen keresztül vezet az út a játékhoz.

2021.04.28. 15:13 | GeryG | kategória: Játék

Újabb PvPvE játékkal bővül ma a Steam kínálata, elrajtolt ugyanis a Scavengers korai változata. A Midwinter Entertainment játékához viszont limitált ideig csak egy kis csavarral lehet kulcsot szerezni. Ehhez egy profilt kell csinálni a kiadó Improbable Worlds oldalán, majd azt összekötni a Twitch-profilunkkal (ami ha nincs, nyilván előbb csinálni kell egyet). Ezt követően legalább 30 percig nézni kell valamelyik Scavengeres Twitch-streamet. Ha mindent jól csináltunk, akkor hamarosan emailben megkapjuk a játék Steam-kulcsát.

De mi is az a Scavengers? A történet (már amennyi az ilyen játékoknak szokott lenni) egy új jégkorszak kellős közepén játszódik, ahol a túlélők kisebb csapatokba verődve gyűjtögetik az adatokat a többi csapat rovására. Természetesen mindez nem lenne elég izgalmas, ha a világot nem népesítenék be MI által vezérelt fura lények (zombik?), akikkel szintén meg kell küzdenünk. A cél minél több adatpont összegyűjtése és kimenekítése a zónából.

A sikerhez vezető út a csapat kezében van. Lehet nyílt sisakos harcokat vívni vagy csendben követni az ellenség nyomait a hóban. Messziről is végezhetünk az áldozatainkkal, de akár rájuk is ronthatunk. Kihasználhatjuk a környezeti adottságokat, szörnyeket csalogathatunk a rivális csapat nyakára, míg mi bunkerekben és erődökben húzzuk meg magunkat.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Scavengers mennyi időt fog early accessben tölteni, ahogy azt sem, hogy meddig tart a Twitch-akció. A premierre elvileg még idén sort fognak keríteni PC-n, majd csak ezt követően jöhet valamikor a konzolos megjelenés. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Megjelent a Scavengers korai változata
Megjelent a Scavengers korai változataMegjelent a Scavengers korai változataMegjelent a Scavengers korai változataMegjelent a Scavengers korai változataMegjelent a Scavengers korai változataMegjelent a Scavengers korai változata

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló