Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Metro Exodus

Kiderült, mikor jelenik meg PC-re a Metro Exodus Enhanced Edition

Itt már nem csak opció lesz a ray tracing, hanem alapvetés.

2021.04.30. 11:31 | GeryG | kategória: Játék

A 4A Games még februárban jelentette be, hogy az új konzolgeneráció megjelenésének apropójából már most, két évvel a premier után felújítják a Metro Exodust. A felújítás a PS5 és XSX kiadások mellett PC-n értendő, de nem csak holmi ráncfelvarrásról van szó, hanem egy komplett új kiadásról.

Kiderült, mikor jelenik meg PC-re a Metro Exodus Enhanced Edition

Ennek megfelelően a Metro Exodus Enhanced Edition különálló játék lesz az eredeti verziótól, ugyanakkor azok, akiknek az már megvan a Steam, a GoG, az EGS vagy a Microsoft Store áruházából, természetesen ingyenes frissítésként kapják meg. De érdemes észben tartani, hogy a gépigény is változik. Az új kiadásban ugyanis nem csak mint opció szerepel majd a ray tracing, hanem nem kikapcsolható grafikai elemként. Így a játék futtatásához már ray tracinget kezelő videokártyára van szükség.

A fejlesztők mostanra azt is elárulták, hogy mikor jelenik meg pontosan a Metro Exodus Enhanced Edition PC-re. A premierre már csak néhány napot kell várni, az ugyanis május 6-án lesz esedékes. A készítők arra is felhívták a figyelmet, hogy az eredeti játékból át lehet emelni a mentéseket, kivéve a Microsoft Store-ban vásárolt játék esetében.

Cikkajánló
Metro Exodus – Mózes után Artyom is elvezeti népét az ígéret földjére?
Megérkezett a Metro sorozat eddigi leggrandiózusabb fejezete.
» Olvasd el!

Emellett azt is elárulták, hogy az új kiadásban minden fejezet azonnal elérhető lesz, de mindegyik fejezetet alap szinten és felszereléssel lehet csak elkezdeni és trófeákat, achievementeket sem lehet így szerezni. Ezt azért tették lehetővé, hogy a játékosok próbálgathassák az új grafikai effekteket a játék bármely szakaszában anélkül, hogy előtte el kellene jutniuk oda. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Metro Exodus
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Metro Exodus

hozzászólások (1)

stero
stero 2021.04.30. 15:34
AVG performance 45 fps, az kellemes lehet :D
ajánlott olvasnivaló