Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Nintendo

New Pokémon Snap

Pokémonokat fotózhatsz a New Pokémon Snapben

Megjelent az 1999-es N64-játék folytatása.

2021.05.03. 14:03 | Dino | kategória: Konzol - Nintendo

22 év után kapott folytatást a Nintendo 64-re megjelent Pokémon Snap. A New Pokémon Snapben a Lental régió különböző szigeteire látogathatunk el, ahol legfőbb feladatunk pokémonok fotózása.

Mirror professzor és asszisztense, Rita oldalán ugyanis egy ökológiai felmérés során segédkezhetünk, lefényképezve a természetben élő pokémonokat, miközben szigetek között utazgatunk Neo-One járművünkkel.

Az elkészített fotókat értékelik is, így az se mindegy, milyen pózban áll a pokémon, merre néz és hol helyezkedik el a képen. Fényképezőgépünk pedig a felvételek elkészítése mellett alkalmas a terület szkennelésére is, így megtalálhatjuk vele a rejtőzködő lényeket is, valamint más érdekességeket. A kamera által kiadott dallammal pedig akár fel is ébreszthetjük az alvó pokémonokat.

A fényképeket aztán megoszthatjuk másokkal, előtte pedig akár különböző fotószerkesztési funkciók segítségével változtathatjuk a fényerőt, az elmosódást és a nagyítást, de alkalmazhatunk szűrőket és matricákat is.

A New Pokémon Snap kizárólag Nintendo Switchre jelent meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Pokémonokat fotózhatsz a New Pokémon Snapben
Pokémonokat fotózhatsz a New Pokémon SnapbenPokémonokat fotózhatsz a New Pokémon SnapbenPokémonokat fotózhatsz a New Pokémon SnapbenPokémonokat fotózhatsz a New Pokémon SnapbenPokémonokat fotózhatsz a New Pokémon Snapben
New Pokémon Snap
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
New Pokémon Snap

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló