Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ghostrunner 2

Már készül a Ghostrunner folytatása

Egyelőre nem sokat tudni a még hivatalos cím nélküli második részről.

2021.05.18. 00:09 | GeryG | kategória: Játék

A tavalyi év egyik meglepetésjátéka volt a Ghostrunner, a One More Level stúdió cyberpunk ügyességi akciójátéka. A sztori egy gigantikus toronyvárosban játszódott, amelynek legfelső szintjéről kizuhant egy ninja. Ezt a ninját alakítjuk mi, akit egy titokzatos segítő kalapált újra össze a város legalsó szintjén, hogy bosszút állhassunk azon, aki az életünkre tört.

Cikkajánló
Ghostrunner teszt – Yoshimitsu és Faith Connors zabigyerekének kalandjai
Amíg várunk a Cyberpunk 2077-re, mindenképpen adjunk ennek a gyöngyszemnek egy esélyt!
» Olvasd el!

A Ghostrunner egyedi hangulatával és gyakran vért izzasztó nehézségű játékmenetével (na és persze egész pofás grafikájával) szép sikert aratott, az 505 Games kiadó le is csapott a jogokra. És miután így tett, most be is jelentett, hogy már készül a folytatás.

Az egyelőre hivatalos cím nélküli projektről lényegében azon kívül, hogy elkezdődött a munka, nem nagyon lehet tudni semmit. Ami viszont mindenképpen jó hír, hogy a fejlesztést az eredeti fejlesztőgárda végzi, akik a hírek szerint nagyjából kétszer akkora költségvetéssel számolhatnak, mint az első rész esetében.

Hogy a Ghostrunner folytatása mikor jelenhet meg, még nagyon korai lenne megtippelni. Viszont a fejlesztés PC mellett immár PlayStation 5-re és Xbox Series X-re folyik, vagyis a jelek szerint az előző konzolgenerációt – beleértve a Nintendo Switchet is – már kihagyják a fejlesztők. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló