Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2021

Tom Clancy's Rainbow Six: Extraction

Már megint nevet vált a Rainbow Six mellékág

Először Quarantine címen jelentették be, majd nemrégiben kiderült, hogy Parasite-ra cserélik a címet. De mostantól megint másként kell majd keresni.

2021.06.08. 15:31 | GeryG | kategória: E3 2021

A Ubisoft még 2019-ben jelentette be, hogy horrorisztikus mellékágat kap a népszerű lövöldéjük, a Tom Clancy’s Rainbow Six. Akkor úgy mutatták be a leginkább a Resident Evil bizonyos elemeire hajazó játékot, hogy Tom Clancy’s Rainbow Six: Quarantine.

Sokáig nem lehetett aztán hallani róla, míg nem végül idén év elején kiderült, hogy – vélhetően a pandémia hatására – lecserélik a játék címét. Ettől kezdve már mindenki Rainbow Six: Parasite-ként hivatkozott rá, bár sokkal több részletet azóta sem tudtunk meg róla.

Nos, mostantól ezt a címet is elfelejthetjük. A francia kiadó ugyanis jelezte, hogy az idei E3-on közelebbről is megismerkedhetünk egyik készülő új játékukkal, amely a Tom Clancy’s Rainbow Six: Extraction címet viseli. Természetesen a Quarantine/Parasite-ról van szó.

A nagy bemutatóra június 12-én kerül majd sor. Egyelőre pusztán annyit tudni a játékról, hogy a Rainbow Six: Siege 2018-as időszakos eseménye, az Outbreak adja az alapján, ennek egy teljesértékű játékká kalapált verziójáról van szó. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Tom Clancy's Rainbow Six: Extraction
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Rainbow Six: Extraction

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló