Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mortal Kombat 11

Nem lesz több Mortal Kombat 11 karakter

A stúdió nem készít több DLC-t a verekedős játékhoz, inkább már egy új projektre gyúrnak.

2021.07.06. 11:47 | GeryG | kategória: Játék

Immár bő két éve, hogy megjelent az egyik leghíresebb, de kétségtelenül a legbrutálisabb verekedős franchise legutóbbi része, a Mortal Kombat 11. A NetherRealm Studios az elmúlt években több DLC-vel bővítette a játékot, amelyekben régi ismerős harcosok mellett szokás szerint vendégszereplők is tiszteletüket tették.

Csakhogy a stúdió most bejelentette, hogy ennyi volt, a jövőben nem bővítik tovább a játékot, vagyis mostantól senki se számítson további Kombat Pack csomagokra. Ezek eddig olyan extra karaktereket hoztak, mint Joker, Spawn, Robocop, Terminator vagy épp Rambo, hogy csak a külsős arcokat említsük. Ám a NetherRealm Studios hivatalos bejelentéséből kiderült, hogy a csapat mostantól nem a legutóbbi játékkal szeretne foglalkozni, hanem már egy vadonatúj projekt előkészületeire koncentrál.

Cikkajánló
Mortal Kombat 11 Ultimate Edition teszt
Xbox Series X-en próbáltuk ki minden idők legvéresebb játékának eddigi legnagyobb kiadását.
» Olvasd el!

Egyfelől természetesen érthető, hogy a stúdió már egy új projektet szeretne tető alá hozni, másfelől viszont a konkurencia ennél azért jóval hosszabb távon támogatja a játékait. A Tekken 7 2017-es megjelenése óta kapja az új tartalmakat, a Street Fighter V pedig 2016 óta. Ehhez képest meglepően hamar hátat fordítottak a Mortal Kombat 11-nek a fejlesztői. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Mortal Kombat 11
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mortal Kombat 11

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló