Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Moss: Book II

Visszatér a PSVR legcukibb játéka, jön a Moss: Book II

Ismét mesebeli kalandokra indulhatunk Quill, a kisegér oldalán.

2021.07.20. 14:41 | GeryG | kategória: Játék

A PlayStation VR nem kifejezetten a legjobb VR-headset a piacon, legalábbis technológiáját tekintve. Ugyanakkor a VR-játékok táborának egyik, ha nem a legcukibb játéka erre jelent meg még 2018-ban. Ez volt a Moss, amely egy mesebeli erdőbe repítette a játékosokat, ahol egy mindenre elszánt kisegér, Quill kalandjait élhették át.

A játékot fejlesztő Polyarc a napokban bejelentette, hogy Quill visszatér, készül ugyanis a Moss: Book II! Miután Quill sikeresen megmentette Argus bácsikáját, kalandjai korántsem értek még véget. Rá vár a feladat, hogy felszabadítsa a világot a zsarnok uralma alól, aki a hatalmas kastélyban tartotta fogva a bácsikáját.

A Moss: Book II ismét változatos pályákkal kecsegtet, amelyeken különféle fejtörőket kell majd megoldani, illetve a harcok sem maradnak el. A régi barátok mellé új szövetségesek is társulni fognak, de a játékosok ezúttal is elsősorban saját magukat fogják alakítani, aki minden tőle telhetőt megtesz, hogy segítsen Quillnek.

A Moss: Book II kizárólag PlayStation VR-ra készül, vagyis PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön is elérhető lesz. Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy mikor jelenhet meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Visszatér a PSVR legcukibb játéka, jön a Moss: Book II
Visszatér a PSVR legcukibb játéka, jön a Moss: Book IIVisszatér a PSVR legcukibb játéka, jön a Moss: Book IIVisszatér a PSVR legcukibb játéka, jön a Moss: Book IIVisszatér a PSVR legcukibb játéka, jön a Moss: Book IIVisszatér a PSVR legcukibb játéka, jön a Moss: Book IIVisszatér a PSVR legcukibb játéka, jön a Moss: Book IIVisszatér a PSVR legcukibb játéka, jön a Moss: Book II

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló