25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Mozi/film

A Desperado családja

Írta: Dino

– Olyan ez nekem, mintha a mindenféle kalandok után hazajönnék egy békés vasárnapi vacsorára – nyilatkozta Antonio Banderas a Volt egyszer egy Mexikó (Once Upon a Time in Mexico, hazai bemutató: október 30.) New York-i bemutatóján. A legtöbb vasárnapi vacsora valószínűleg békésebb: a Desperado folytatásában a kultuszsikerben látott halálbalett folytatódik még látványosabb, még mesésebb formában. Viszont csupa régi ismerős csinálta. Az író, rendező, operatőr, vágó, zeneszerző Roberto Rodriguez mellett állva fogadta a közönség lelkes ovációját a két visszatérő főszereplő Banderas és Salma Hayek valamint az újak: Johnny Depp, Mickey Rourke, Willem Defoe no meg a filmben bérgyilkost alakító popsztár: Enrique Iglesias is, aki a bemutatóra a szexi teniszbajnokkal, Anna Kournikovával érkezett.
– Más forgatásokon mindenki ideges – magyarázta Banderas. – Itt meg mindenki ismer mindenkit, egy csomó filmben forgattunk már együtt, teljes a nyugi; csak a büfé asztal körül nagy a ricsaj, mert mindenki egyszerre beszél. Pont mint otthon vasárnaponként.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!