Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Vanguard

Novemberben jelenik meg a Call of Duty: Vanguard

A második világháborúba visz a sorozat új része.

2021.08.19. 23:22 | Dino | kategória: Játék

A tavaly a Treyarch/Raven koprodukcióban készült Call of Duty: Black Ops Cold War után idén ismét a Sledgehammer Gameshez került a staféta, akik a WWII epizód második világháborús vonalát viszik tovább a Call of Duty: Vanguard címet viselő részben.

A november 5-én megjelenő Vanguard a háború európai hadszínterének keleti és nyugati frontja mellett a csendes-óceáni térségbe és észak-afrikai helyszínekre is elvisz. A kampány során négy különböző karakterrel játszhatunk, az ausztrál 9. gyalogsági szakasz, a brit 9. ejtőernyős zászlóalj, az amerikai haditengerészet felderítőosztagának, valamint a Vörös Hadsereg 138-as lövészosztagának egy-egy tagjaként.

A multiplayer részben 20 pálya vár majd ránk kezdetben, továbbfejlesztett Gunsmith és Caliber rendszerekkel, reaktív környezettel, és a Modern Warfare-ben megismert Champion Hill továbbfejlesztett, gyors közelharci akciót nyújtó 2vs2 módjával. A játék teljes cross-play támogatást kap, így platformtól függetlenül játszhatunk egymással, ráadásul előrehaladásunkat is továbbvihetjük egyik masináról a másikra.

Kooperatív zombis módot is kapunk, amelyet a Treyarch szállít a játékhoz, erről majd később fognak további részleteket felfedni. A játék amúgy a Modern Warfare epizód engine-jére épül.

Az elmúlt évekhez hasonlóan az új részbe is integrálva lesz a Call of Duty: Warzone multiplayer játék, amelyen elsődlegesen a Raven Software dolgozik. Érkezik hozzá vadonatúj pálya, PC-n megújul az anti-cheat rendszer, és tovább folytathatjuk előrehaladásunkat a játékban, felhasználva az új epizód tartalmait is.

A Call of Duty: Vanguard PC-re, PlayStation 4-re és 5-re, Xbox One-ra, valamint Xbox Series X/S-re jelenik meg, 2021. november 5-én. A nyílt béta elsőként PlayStationön lesz elérhető, legelőször pedig az előrendelők játszhatnak majd vele. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Novemberben jelenik meg a Call of Duty: Vanguard
Novemberben jelenik meg a Call of Duty: VanguardNovemberben jelenik meg a Call of Duty: VanguardNovemberben jelenik meg a Call of Duty: VanguardNovemberben jelenik meg a Call of Duty: VanguardNovemberben jelenik meg a Call of Duty: VanguardNovemberben jelenik meg a Call of Duty: VanguardNovemberben jelenik meg a Call of Duty: Vanguard
Call of Duty: Vanguard
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Vanguard

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló