Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2021

Jurassic World Evolution 2

Jurassic World Evolution 2 gamescom trailer

Az is kiderült, mikor nyithatjuk meg új dinóparkunkat.

2021.08.26. 10:42 | GeryG | kategória: gamescom 2021

A Frontier Development nagy szakértője lett a tycoon játékoknak is az évek során. A vidámpark- és az állatkertmenedzser játékuk után elkészítették a Jurassic World Evolutiont is, amely a népszerű filmek világába repítette a játékosokat, hogy saját őslényparkot építsenek. Bár nem volt tökéletes, elég nagy sikert aratott, hogy most készülhessen a folytatás.

A Jurassic World Evolution 2 a gamescomon is jelen van, ahonnan egy vadonatúj trailer és némi izgalmas információ érkezett. A trailer a játékmenetbe enged betekintést az építkezéstől kezdve az őslények életén keresztül egészen a felmerülő problémákig.

A játékban vadonatúj kampányt kapunk, amelyben különféle kihívásokat teljesítve kell majd megépítenünk álmaink őslényparkját. A kampány a Jurassic World: Bukott birodalom sztorijához fog igazodni. A film szereplőinek közreműködésével kell Amerika több pontján is telephelyeket építenünk, hogy ott tanulmányozzuk és befogjuk a vadon élő dinoszauruszokat.

Az első részhez képest jelentős újítás, hogy már nem csak a Muertes szigeten lehet építkezni, hanem számos különféle környezetben a sűrű erdőktől a sivatagon keresztül a trópusi paradicsomig. Újdonság lesz még a Chaos Theory játékmód is, amelyben az összes eddig megjelent film emlékezetes jeleneteit lehet újra átélni, de közben válaszokat kereshetünk a „mi lett volna, ha…” kérdésre is. De persze a sandbox mód sem fog hiányozni.

A Jurassic World Evolution 2 a gamescomon végre pontos megjelenési dátumot is kapott. Eszerint PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X-re és Xbox One-ra fog megjelenni november 9-én több kiadásban. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Jurassic World Evolution 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Jurassic World Evolution 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló