Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Vanguard

Ilyen lesz a Call of Duty: Vanguard multija

A hétvégén indul a nyílt béta - első körben PlayStationön, az előrendelőknek.

2021.09.08. 10:49 | Dino | kategória: Játék

Két hónap múlva érkezik a második világháborús Call of Duty: Vanguard, a fejlesztők pedig most a multiplayer játékrészről fedtek fel információkat.

Induláskor 20 pálya lesz elérhető, ebből 4 kifejezetten 2-2 elleni pisztolycsatára kialakítva. A fegyvereket ezúttal is igen aprólékosan szabhatjuk testre, számos szerelék lesz elérhető mindenhez. A környezet pedig rombolható lesz, például deszkákat átlőve nyithatunk meg új utakat.

Most hétvégén indul a multiplayer béta, amely során először azok próbálhatják ki a Call of Duty: Vanguardot, akik PlayStationön rendelték elő azt. Ők szeptember 10-én 19:00-tól 13-án 19:00-ig kapnak lehetőséget, hogy belenézzenek a játékba. Egy hétvégével később, szeptember 16-én 19:00-tól 20-án 19:00-ig pedig a crossplay bétára kerül sor, ekkor már az összes platformon be lehet lépni, az első két napon (szeptember 16-17.) viszont kizárólag az előrendelők számára lesz elérhető a multi. A béta már most előre letölthető, mintegy 9 GB tárhelyre van szükség hozzá.

Megújul a játékban a matchmaking: a Combat Pacing rendszerben háromféle tempójú játékot különböztetnek meg, amelyek közül lehetőségünk van választani a játékkeresés során. A Tactical áll legközelebb a klasszikus CoD multi játékhoz, és két hatfős csapat küzd benne egymással. A Blitz a legpörgősebb játékok gyűjtöhelye, a bétahétvége során 28-48 játékossal. Végül a fenti kettő között áll az Assault - az ilyen játékokban 20-28 játékos harcolhat a bétahétvége alatt, és egyfajta egyensúlyt teremt a Tactical és a Blitz között.

A bétahétvége során négy pályára és hat választható operátorra számíthatunk, valamint a következő játékmódokra: Champion Hill, Patrol (a Hardpoint játékmód továbbfejlesztése), Kill Confirmed, Domination, Team Deathmatch, valamint a második hétvége során a Search and Destroy.

A Call of Duty: Vanguard november 5-én jelenik meg, PC-re, PlayStation 4-re és 5-re, Xbox One-ra, valamint Xbox Series X/S-re. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Call of Duty: Vanguard
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Vanguard

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló