Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Forspoken

Tavasszal varázslatos utazásra indulunk: ekkor jön a Forspoken

A tavaly bejelentett játék új látványos előzetest kapott.

2021.09.10. 21:34 | GeryG | kategória: Játék

A Square Enix még 2020-ben jelentette be, hogy a Luminous Productions stúdiójában készül a Project Athia, ám sokáig ezen a puszta tényen kívül semmit sem lehetett tudni. Aztán idén tavasszal kiderült, hogy a játék megkapta végleges címét: Forspoken.

A Sony tegnap esti bemutatójában ez is kiemelt helyen szerepelt, egy látványos új előzetesben mutatta meg magát a játék. A sztori egy fiatal lányról, Frey Hollandről szól, aki New Yorkban tengeti tinédzser éveinek utolsó napjait. Még nem igazán tudja, mihez is kezdjen magával az életben, amikor váratlanul egy mágikus kapu nyílik meg alatta és átkerül Athia mágikus világába.

Itt tényleg minden lehetséges, ám ez egyben azt is jelenti, hogy a meseszép tájakon veszedelmes szörnyek, mindenre elszánt harcosok és hatalmas sárkányok kószálnak. Szerencsére Frey mágikus erő birtokosává válik, mi játékosok pedig vele együtt fedezhetjük fel újonnan szerzett hatalmát.

A Forspoken egy izgalmas kalandnak ígérkezik, amelyre a legújabb előzetes alapján valamikor 2022 tavaszán számíthatunk majd. A fejlesztés PC-re és PlayStation 5-re folyik. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forspoken
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Forspoken

hozzászólások (1)

szbszig
szbszig 2021.09.11. 17:11
Az alapszituáció kellőképpen elcsépelt és bugyuta. Komolyan, ha ezerszer nem láttunk ilyet, hogy egy átlagos tinédzser véletlenül átteleportálódik egy másik világba, amelyet aztán neki kell egyedül megmentenie, akkor egyszer sem. Az intelligens, beszélő karkötőt meg inkább nem is kommentálnám... De az tény, hogy jól néz ki, a gameplay szórakoztatónak tűnik, a poénok és beszólások ülnek így a trailer alapján, és állítólag hatalmas lesz a bejárható terep.
ajánlott olvasnivaló