Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Slaps and Beans 2

Kickstarteren gyűjt a Slaps and Beans 2

A Bud Spencer és Terence Hill életművéből készült 2018-as pixel art platformer folytatást kap!

2021.09.14. 13:35 | GeryG | kategória: Játék

Talán csak két ország van a világon, ahol hasonlóan nagy rajongás övezi Bud Spencert és Terence Hillt, mint hazánkban: Németországban és Olaszországban. A legendás páros megannyi filmben szórakoztatott több generációt is úgy, hogy ahhoz sem meztelenkedésre, sem káromkodásra, sem pedig obszcén dolgokra nem volt szükség. Csak néhány epés megjegyzésre és persze pofonokra.

Bud Spencer és Terence Hill 2018-ban megkapta első hivatalos videojátékát is, a Slaps and Beanst, amely egy mókás pixel art platformer volt. Ebben több filmjük díszleteiben is megfordulhattunk, volt autós üldözés és persze végtelen sok bunyó.

A játékot fejlesztő Trinity Team most bejelentette, hogy bizony készen állnak a folytatásra, jöhet a Slaps and Beans 2! A csapat az első részhez hasonlóan most is a Kickstarteren kérik majd a rajongók támogatását. A gyűjtés szeptember 16-án fog rajtolni a minimális cél pedig 220 ezer euró lesz. Ezért cserébe már elkészül a játék, ráadásul a 12 fordítás között ott lesz a magyar is.

Cikkajánló
Bud Spencer & Terence Hill – Slaps & Beans
„Ez egy remek játék...” – jobb, ha te mondod, a te hangod mélyebb!
» Olvasd el!

A fejlesztők tervei igen nagyratörőnek tűnnek. Egyfelől immár megszólalnak majd a karakterek, de csak angolul, németül és olaszul, ehhez viszont az adott országokban jól ismert szinkronszínészeket kérnek fel. Lesznek minijátékok is, mint a pelota vagy az evőverseny. Tovább csiszolják a kooperatív módot, a party játékokban akár négyen is játszhatunk majd. A rosszfiúk között is egy sor ismerős figura lesz, köztük Riccardo Pizzutti és Sal Borgese karaktereivel. De feltűnik majd McBride kapitány is.

A Bud Spencer – Terence Hill filmek egyik legerősebb része mindig is a zene volt, amiben az Oliver Onions (avagy Mauricio és Guido de Angelis) is jelentősen közreműködött. Dalaik közül több is szerepelni fog a játékban is, beleértve a Banana Joe-t vagy a Brotherly Love-ot is.

A gyűjtés tehát holnapután indul, de azt ennek fényében még nem lehet tudni, hogy a Slaps and Beans 2 mikor jelenhet meg. Abban viszont biztosak lehetünk, hogy PC mellett már az aktuális konzolgenerációra is el fog készülni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Kickstarteren gyűjt a Slaps and Beans 2
Kickstarteren gyűjt a Slaps and Beans 2Kickstarteren gyűjt a Slaps and Beans 2Kickstarteren gyűjt a Slaps and Beans 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló