Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Happy's Humble Burger Farm

Éttermes játékba oltott horror lesz a Happy's Humble Burger Farm

Elég érdekesen keverik a műfajokat ebben az év végén érkező játékban.

2021.09.15. 10:48 | Dino | kategória: Játék

Főzőcskézős játékból sok van, horrorjátékból meg még több. A két csoportnak azonban akármennyire is töröm a fejem, nem rémlik, hogy valaha lett volna bármi a metszetében.Nos, ez nem sokáig marad így, a Scythe ugyanis horrorral fűszerezi meg az éttermes játékok receptjét.

A Happy's Humble Burger Farmban hamburgereket készíthetünk, mellé meg sültkrumplit, shake-eket, hot dogot és még sok egyéb ételt/itelt. Emellett azonban be is járhatjuk a helyszínül szolgáló New Elysian városát is, ami azonban alapvetően egy kicsit ijesztő hely. Sebaj, beülhetünk a kávézóba, pénzzé tehetjük felesleges cuccainkat a zálogházban, meglátogathatjuk a múzeumot, esetleg sétálgathatunk a temetőben.

Mindez szép és jó, azonban igen fontos, hogy az étterem névadóját, Happyt fel ne bosszantsuk bármivel. Mert akkor... Nos, egyelőre nem tudni, mi lesz akkor, de a rövidke trailer alapján valószínűleg nem lesz jó vége, ha feldühítjük őt.

Azt nem mondanám, hogy a grafikájával fog hódítani ez a játék - mondjuk az is igaz, hogy a mostanában megjelenő tömérdek retro-FPS közül nem nagyon lóg ki. Meglátjuk, hogy a horror vonalat mennyire sikerül ügyesen beépíteniük, és azzal esetleg a Five Nights at Freddy's rajongóit megfoghatják.

A Happy's Humble Burger Farm várhatóan még az év utolsó negyedében megjelenik, PC-re, PlayStation 4-re és 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, valamint Nintendo Switchre. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Éttermes játékba oltott horror lesz a Happy's Humble Burger Farm
Éttermes játékba oltott horror lesz a Happy's Humble Burger FarmÉttermes játékba oltott horror lesz a Happy's Humble Burger FarmÉttermes játékba oltott horror lesz a Happy's Humble Burger FarmÉttermes játékba oltott horror lesz a Happy's Humble Burger FarmÉttermes játékba oltott horror lesz a Happy's Humble Burger FarmÉttermes játékba oltott horror lesz a Happy's Humble Burger FarmÉttermes játékba oltott horror lesz a Happy's Humble Burger Farm

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló