Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Scorn

Idén se számítsunk a Scornra

A 2017-ben bejelentett horror új kiadót talált.

2021.09.30. 16:06 | GeryG | kategória: Játék

Az Ebb Software még 2017-ben jelentette be, hogy készül a Scorn, amelyre a H.R. Giger munkásságának rajongói garantáltan felkapták a fejüket. A horror akció-kalandjátékot négy éve várják türelmetlenül a rajongók, ám az továbbra sem került közelebb a premierhez.

A fejlesztők kezdettől fogva indie projektként dolgoztak a játékon, ám most jelentős változások állnak be a stúdió háza táján. Több stúdió és cég (A44, Alpha Channel, Awaceb, Ebb Software, Shapefarm, Sloclap és Timberline) összefogásával megalapították a Kepler Interactive kiadót vagy ahogy ők nevezik, szuper fejlesztői csoportot. Ez felel mostantól többek között a Scorn kiadásáért is és rögtön első közleményükben be is jelentették, hogy a játék idén már biztosan nem fog megjelenni. Különösebb indoklást nem fűztek a bejelentéshez, csupán annyit, hogy a játék valamikor 2022-ben jelenhet meg.

Ugyanez vonatkozik a Sloclap stúdiójában készülő Sifura, az Awaceb Tchia játékára, az Alpha Channel Tankheadjére és az A44 stúdió még be nem jelentett játékára is. ■

Scorn
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Scorn

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló