Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Farming Simulator 22

Földmunka a Farming Simulator 22-ben

Tovább mélyítik a játékmenetet, megjelenik a mulcsozás, a kavicsmentesítés és a talajhengerlés.

2021.10.12. 13:34 | GeryG | kategória: Játék

A GIANTS Software idén ősszel sem hagyja pihenni a virtuális farmereket, novemberben jön a Farming Simulator 22. A fejlesztők igyekeznek minél több újdonsággal feldobni a játékmenetet, ezek közül most hármat lepleztek le.

Az első a mulcsozás, vagyis a talajtakarás. A szőlő vagy olíva tőkéink között takarhatjuk le a talajt mesterséges vagy természetes anyagokkal, például frissen vágott fűvel. Így nem csak remek táptalaj érhető el, de az egész ültetvény megjelenése is sokkal szemet gyönyörködtetőbb lesz.

A mezőgazdaságban dolgozók egyik nagy ellensége a gyom, ezt mindenki jól tudja. De abba talán kevesebben gondolnak bele, hogy a talajban meglapuló kisebb-nagyobb kavicsok és kövek legalább ekkora fejtörést tudnak okozni azzal, hogy kicsorbítják, eltörik a talajmegmunkáló szerszámokat és gépeket. Éppen ezért gondoskodnunk kell a talaj átmozgatásáról és a kavicsok eltávolításáról vagy legalább mélyebbre juttatásáról.

Végül, megjelenik a talajhengerelés folyamata is. Ezzel egyenletesebb termőtalajt lehet létrehozni, amely sok terméshozam-bónuszt von maga után. A szemfüles játékosok egyébként azt is kiszúrhatják majd, hogy teljesen új textúrákat kap a talaj, amely annak függvényében változik, hogy épp milyen státuszban van.

A Farming Simulator 22 PC-re, PlayStation 5-re és 4-re, illetve Xbox Series X-re és One-ra fog megjelenni pontosan egy hónap múlva, vagyis november 22-én. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Földmunka a Farming Simulator 22-ben
Földmunka a Farming Simulator 22-benFöldmunka a Farming Simulator 22-benFöldmunka a Farming Simulator 22-benFöldmunka a Farming Simulator 22-ben
Farming Simulator 22
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Farming Simulator 22

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló