Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

War Mongrels

Megjelent a War Mongrels

A világháborút nyers kegyetlenségében bemutató taktikai-stratégiai játék érkezett.

2021.10.20. 17:00 | GeryG | kategória: Játék

A Destructive Creations nem a finomkodásról híres. A stúdió ráadásul nem szeretne egykaptafás fejlesztővé válni, így tulajdonképpen minden eddig megjelent játékuk teljesen más mint a korábbiak. Kaptunk tőlük izometrikus nézetű akciójátékot és valósidejű középkori stratégiát is.

Cikkajánló
War Mongrels próbakör – Nem Commandos, de attól még jó
Egyelőre nem nő fel a műfaj legnagyobbjaihoz, de mindenképpen oda kell rá figyelni.
» Olvasd el!

Most pedig egy világháborús taktikai-stratégiai játékkal jelentkeztek, a War Mongrels már elérhető a Steamen. A történet a háború keleti frontjára repíti a játékosokat, ahol egy maréknyi dezertőrt és ellenállót irányíthatunk. Mivel nem a harcoló felek egyik vagy másik oldalán állunk, hanem valahol a kettő között, kalandjaink során mindenki potenciálisan veszélyt jelent majd ránk. A játékmenet a műfaj klasszikusaitól is idéz, így láthatjuk az őrök látómezőjét, minden karakterünk más képességekkel bír, lehet lopakodni és összehangolt támadásokat indítani stb. Mindezt viszont igyekeztek egyedi ötletekkel is feldobni.

A War Mongrels a fejlesztők ígérete szerint a lehető legapróbb részletekig hiteles, beleértve a katonák egyenruháját vagy a környezet sajátosságait. Minden ilyen elem elkészítésekor történészekkel és más szakértőkkel konzultáltak. A játék tegnap csak PC-re jelent meg, de a jövőben konzolokra is el fog készülni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

War Mongrels
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
War Mongrels

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló