Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Marsupilami: Hoobadventure

Megjelent a Marsupilami: Hoobadventure

A játékban Punch, Twister és Hope kalandjait élhetjük át.

2021.11.17. 23:17 | GeryG | kategória: Játék

1952 óta létezik a Marsupilami képregény-sorozat, amely számos más médiumban is felbukkant már. Egy ideje már a videojátékok világát is meghódították. A legújabb játék a Microids kiadó gondozásában érkezett meg tegnap.

A Marsupilami: Hoobadventure hősei Punch, Twister és Hope, akik Palombiában élik boldog hétköznapjaikat. Hogy valami bonyodalom is legyen, a három jóbarát épp a tengerparton játszadozik, amikor egy ősi szarkofágra bukkannak. Természetesen véletlenül kinyitják és ezzel egy gonosz szellemet szabadítanak a világra, amely megátkoz minden állatot. Valamiért hármukra nem hat az átok, így rájuk – illetve a játékosokra – vár a feladat, hogy elkapják a szellemet és visszafordítsák az átkot.

Mindez játékmenet szempontjából egy 2,5D-s platformer formájában ölt testet. Kalandjaink során megfordulunk őserdőben, tengerparti városban, de ősi templomban is. Út közben pedig különféle akadályokat kell legyőznünk és fejtörőket megoldanunk.

A Marsupilami: Hobbadventure tegnap jelent meg egyelőre csak PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Természetesen utóbbi két változat játszható PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en is. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Marsupilami: Hoobadventure
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Marsupilami: Hoobadventure

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló