Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Vanguard

Kóstolj bele ingyen a Call of Duty: Vanguard multijába!

Egész hétvégén ingyen próbálhatod ki a többjátékos módot, amelyhez közönségkedvenc új pálya is érkezett.

2021.11.18. 21:17 | GeryG | kategória: Játék

Két hete jelent meg a Call of Duty: Vanguard, amely a franchise-ra jellemző módon a multiplayer módjával tervezi átvészelni a következő évet, amíg meg nem érkezik a következő rész. A többjátékos mód mellé persze kaptunk egy meglepően jól sikerült egyszemélyes kampányt és egy kevésbé veretes zombis játékmódot is, amely a remények szerint az első évad elrajtolásával majd magára találhat.

De visszatérve a kompetitív multiplayer részhez, az Activision úgy döntött, hogy egy picit felrázza a játékos közösséget. Ezért ma estétől ezen a hétvégén bárki ingyen kipróbálhatja a többjátékos módot. Az érdeklődők a teljes multiplayer élménybe belekóstolhatnak megkötések nélkül, így megszerezhetik az összes fegyvert, feloldhatják a különböző operátorokat és töviről hegyire bejárhatják az összes pályát.

Cikkajánló
Call of Duty: Vanguard teszt – Jó játék, gyenge lábakon
Az egyszemélyes rész meglepően jól sikerült, a multi azt tudja, amit mindig, a zombik pedig a spájzban vannak.
» Olvasd el!

Ezek száma most bővült is, ugyanis megérkezett az először a 2007-es Call of Duty 4: Modern Warfare-ben debütált Shipment is. Ez akkora sikert aratott, hogy azóta rendre feltűnt több későbbi Call of Duty epizódban is. Legutóbb a Call of Duty Mobile-ban tette tiszteletét, most pedig a Call of Duty: Vanguard kapja meg a maga kissé újragondolt változatát.

A Call of Duty: Vanguard nyílt multiplayer hétvégéje november 22-ig tart és mindegyik platformon be lehet csatlakozni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Kóstolj bele ingyen a Call of Duty: Vanguard multijába!
Kóstolj bele ingyen a Call of Duty: Vanguard multijába!Kóstolj bele ingyen a Call of Duty: Vanguard multijába!Kóstolj bele ingyen a Call of Duty: Vanguard multijába!
Call of Duty: Vanguard
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Vanguard

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló