Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

A PlayStation Plus 2022. januári kínálata

A PlayStation Plus 2022. januári kínálata

Rallyzás, galaktikus bányászás és egy jó kis crossover nyitja az új évet.

2021.12.30. 10:40 | GeryG | kategória: Konzol - Sony

A Sony felfedte, hogy mely játékokat tervezi ajándékba adni a következő hetekben a PlayStation Plus előfizetők számára. Ahogy az elmúlt évben már megszokhattuk, a játékok egy része PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is elérhetők lesznek.

Az első játék a Persona 5 Strikers, amely megjelenése óta még nem telt el egy év. A játék tulajdonképpen a Dynasty Warriors franchise és a Persona sorozat crossovere, de Zoo_Lee meglátása szerint spinoff létére simán beférne teljes értékű folytatásnak is. A játék csak PlayStation 4-re lesz ingyenes.

Cikkajánló
Persona 5 Strikers teszt – Spinoffnak nevezték, folytatásnak is elmenne
A harcrendszer változott, pár dolog egyszerűbb lett, de a minőség nem csorbult.
» Olvasd el!

Aki inkább valószerűbb élményekre vágyik, annak a DiRT 5 lehet érdekes. A Codemasters sorozat immár több évtizedes múltra tekint vissza, legalábbis ha együtt nézzük az elődnek is tekinthető Colin McRae játékokkal. A DiRT 5 messze nem szimulátor, de egy jó kis árkád sárdagasztásra remek választás.

Cikkajánló
Dirt 5 teszt – Az öt az új kettő!
A pont, ahol a Codies rallyjátékai kettéváltak.
» Olvasd el!

Végül, de nem utolsósorban elrepülhetünk egy távoli galaxis apró sziklájára, hogy kibányásszuk annak minden értékes kincsét és közben lenyomjuk a bolygó szörnyű őslakóit. Mindezt törpökkel. A Deep Rock Galactic PC-re és Xbox One-ra már tavaly megjelent, viszont januárban debütál majd PlayStation 5-ön és PlayStation 4-en. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló