Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Kao the Kangaroo

Idén nyáron érkezik a Kao the Kangaroo reboot

Boxkesztyűs kengurunk új megjelenéssel, ám régi pompás formájában tér vissza.

2022.02.07. 11:00 | Jaxx | kategória: Játék

2000-ben debütált a boxkesztyűs kenguru története, most pedig már nem kell sokat várnunk a játék rebootjára. A platformerek aranykora ihlette a legújabb Kao the Kangaroo játékot, melyben erszényes főhősünk eddigi legnagyobb kalandjára indul. Küldetésének fő fókusza megtalálni elveszett húgát, és megoldani apja eltűnésének rejtélyét.

A 3D platformer színes, vibráló világa nem pusztán a rajongókat igyekszik majd újra meghódítani, új megjelenésével és történetével azokat is szeretné elcsábítani, akik eddig még nem szerettek bele a játékba. Az előzetesben kaphatunk egy kis ízelítőt abból, milyen hangulatos, szerethető és humoros darabnak ígérkezik a játék.

A fejlesztőstúdió közleményében kihangsúlyozta annak fontosságát, hogy mind a régi, mind az új játékosok számára vonzó kalandot szerettek volna készíteni. A Kao the Kangaroo titkokkal teli, sokszínű világgal várja a játékosokat, és minden korosztály a célközönségük, hiszen a darab családbarát.

Kao mágikus boxkesztyűje különböző képességekkel rendelkezik, ő maga pedig egy bátor, energikus és néha kissé pimasz karakter. A játékmenetben számos tárgyat gyűjthetünk, különleges boss-harcokra készülhetünk, ezek mellé pedig egy igazán bájos történetet kapunk majd. Feltűnnek már ismerős karakterek is az újak mellett, híres harcmesterekkel kell küzdenünk változatos helyszíneken.

A Kao the Kangaroo visszatérésére nyárig kell várnunk, platformkínálata pedig elég széles lesz: PC-re, Nintendo Switchre, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re is egy időben érkezik meg. ■

előző
következő
Idén nyáron érkezik a Kao the Kangaroo reboot
Idén nyáron érkezik a Kao the Kangaroo rebootIdén nyáron érkezik a Kao the Kangaroo rebootIdén nyáron érkezik a Kao the Kangaroo rebootIdén nyáron érkezik a Kao the Kangaroo rebootIdén nyáron érkezik a Kao the Kangaroo rebootIdén nyáron érkezik a Kao the Kangaroo reboot
Kao the Kangaroo
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Kao the Kangaroo

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló