Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dune: Spice Wars

Megjelent a Dune: Spice Wars early access változata

Két évtizednyi várakozás után újra meghódíthatjuk az univerzumot.

2022.04.27. 08:57 | Jaxx | kategória: Játék

Hosszú kihagyás után most újra nekiláthatunk Arrakis meghódításának a Dune: Spice Wars early access változatában. A valós idejű 4X stratégiában a bolygó könyörtelen körülményei között politikai manőverekkel, katonai dominanciával, szabotázzsal és bölcs nyersanyagelosztással navigálunk majd a fűszerért és minden csepp értékes vízért.

A korai változathoz új trailer is érkezett, melyben az egymással szemben álló frakciók mellett a csatákról, a feladatokról és a fűszerkitermelésről is többet tudhatunk meg.

A Dune: Spice Warsban nemcsak az ellenséges osztályokkal kell megküzdenünk, de Coriolis-viharok és kolosszális homokférgek is nehezítik a dolgunkat. Négy frakció közül választhatunk, melyek a tiszteletreméltó Atreides, a brutális Harkonnen, az opportunista Smugglers és a túlélő Fremen, mind egyedi erősség-gyengeség kombinációkkal. A játékba fejlődése során multiplayer mód, több karakterosztály és kampányküldetések kerülnek majd a jövőben, számos egyéb, a játékosok visszajelzésein is alapuló elemmel együtt.

Cikkajánló
Érdemes lesz rá odafigyelni? Készül a Dune: Spice Wars
A Funcom és a Shiro Games új 4X stratégián dolgozik.
» Olvasd el!

A Dune: Spice Wars korai hozzáférésben PC-re jelent meg. ■

előző
következő
Megjelent a Dune: Spice Wars early access változata
Megjelent a Dune: Spice Wars early access változataMegjelent a Dune: Spice Wars early access változataMegjelent a Dune: Spice Wars early access változataMegjelent a Dune: Spice Wars early access változataMegjelent a Dune: Spice Wars early access változataMegjelent a Dune: Spice Wars early access változataMegjelent a Dune: Spice Wars early access változataMegjelent a Dune: Spice Wars early access változataMegjelent a Dune: Spice Wars early access változataMegjelent a Dune: Spice Wars early access változataMegjelent a Dune: Spice Wars early access változataMegjelent a Dune: Spice Wars early access változata
Dune: Spice Wars
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dune: Spice Wars

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló