25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

007-eseket is képezhetünk majd a Two Point Campusban

Bemutatkozott egy újabb kurzus, a kémkedés!

Írta: GeryG

Miután elhalasztották a tanévkezdést, a Two Point Campus csak a nyár vége felé jelenhet meg. Az addig hátralévő időt a fejlesztők azzal töltik, hogy fejlesztik a játékot sorra bemutatják a játékban szereplő kurzusokat. Eddig hallhattunk már a robotikáról, a gasztronómiai kurzusról és a bohócképzőről is, valamint beülhettünk egy nyitott órára a varázslóképző kurzusra is.

Ezt a sort most a kémsulival folytatják. A hallgatók itt elsajátíthatják a kémkedés minden csínját-bínját, beleértve az olyan képzéseket is, mint a céllövészet, a drónreptetés, bombahatástalanítás, jetpackkel repkedés vagy a lopakodás. Utóbbit egy lézerekkel és krokodiklokkal teli akadálypályán tanulhatják meg.

Ahogy a varázslóképzésnek, úgy a kémoktatásnak is lesz gyakorlati haszna. Míg előbbiek ősi átkoktól védik meg az egyetemünket, addig utóbbiak rivális egyetemek beszivárgó titkosügynökeit szúrják ki a tanulók között és leszámolnak a Two Point megyében található ellenséges kémekkel.

A Two Point Campus, bár tycoon játék, PC mellett konzolokra, így PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra, valamint Nintendo Switchre is készül. Ha nem szól közbe az élet, akkor a premierre augusztus 9-én kerülhet sor.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • Two Point Campus
  • Two Point Campus
  • Two Point Campus
  • Two Point Campus

Two Point Campus

Platform:

Fejlesztő: Two Point Studios

Kiadó: Sega

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés: 2022. augusztus 9.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!