Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

F1 22

Ilyen lesz az F1 22

A szimulátor legújabb előzetesében a játékmeneté a főszerep.

2022.06.01. 13:00 | GeryG | kategória: Játék

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor egy hónap múlva szuszakolhatjuk be magunkat egy virtuális Forma 1-es autó apró pilótafülkéjébe, hogy aztán magunk mögé utasítsuk a teljes mezőnyt. A Codemasters az EA felügyelete mellett dolgozik az F1 22-n, amely a hónap végén jelenhet meg. Most új előzetesben gyűjtötték össze a fejlesztők, hogy mi mindenre számíthatunk benne.

Az teljesen természetes, hogy csiszolnak az irányításon és a fizikán, valamint aktualizálják mind a mezőnyt, mind a versenypályákat, utóbbiak terén igazodnak az új nyomvonalakhoz is. A játékban szerepelni fog a Forma 2 mezőnye is. Érdekes újdonság lesz az adaptív MI, amely menet közben fogja a játékos képességeihez igazítani az ellenfelek erősségét. A játékosok dönthetnek, hogy maguk intézik a biztonsági autó mögötti körözést és a boxutcába való kiállást vagy inkább a játékra bízzák.

Rengeteg elemmel bővül majd a karrier (sztori idén nem lesz) és az F1 Life, utóbbi megannyi szerkesztési lehetőséget ad a játékosok kezébe. Úgy érezhetjük majd magunkat mint egy igazi F1-pilóta. Berendezhetjük a privát szféránkat, amit luxus sportkocsikkal is megtölthetünk. A járgányokat egyébként meg is futtathatjuk a versenypályákon.

Az F1 22 PC-re július 1-én, míg konzolokra június 28-án fog megjelenni. ■

F1 22
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
F1 22

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló