Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fabular: Once Upon a Spacetime

Hamarosan demót kap a Fabular: Once Upon a Spacetime

A hazai fejlesztésű techno-fantasy roguelike projekt kiadóra is talált.

2022.06.01. 21:07 | Dino | kategória: Játék

A népmesék világát a középkorral és a világűrrel vegyíti techno-fantasy roguelike játékában a magyar Spiritus Games csapata. A több mint hat éve indult fejlesztés hamarosan jelentős mérföldkőhöz ér: június 12-étől, a Steam Next Fest keretében válik elérhetővé a program demója.

A tervek szerint ezt még az idén a PC-s korai hozzáférésű fázis követi, amely után, az 1.0-s verzió elkészülésével egy időben konzolokra is megjelenik a játék. Egy új trailert is kaptunk most (amelyet amúgy LeMon kollégánk rakott össze a fejlesztőknek).

A Fabular egyúttal kiadóra is lelt közben: az Humble Bundle/Humble Games két egykori vezető munkatársa által alapított Prismatika állt be a lelkes magyar csapat projektje mögé.

A játék sztorija szerint a Void Lordok ellopták a napot, testvéreink eltűntek a mélyűrben, a király pedig megöregedett, így a legkisebb fiúként a mi feladatunk lesz megmenteni a birodalmat - amihez teljesen természetes módon (?? :-D ) mindenekelőtt űrhajónkba kell szállnunk. Azon kívül, hogy a történetben is több dolog keveredik, a grafikai stílus is egyfajta elegy lesz: kézzel rajzolt és pixel art grafikai elemek vegyülnek egymással.

A Fabular: Once Upon a Spacetime PC-s verziója valamikor ebben az évben kerül korai hozzáférésbe, később pedig konzolokra is elkészül majd. ■

Kulcsszavak: magyar fejlesztés, demo

Fabular: Once Upon a Spacetime
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Fabular: Once Upon a Spacetime

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló