Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mario Strikers: Battle League Football

Megérkezett a Mario Strikers: Battle League Football

Marióval, Peachcsel, Bowserrel és Yoshival focizhatsz - és még szabályok sincsenek.

2022.06.10. 10:30 | Dino | kategória: Játék

2005-ben, GameCube-ra jelent meg a Mario Strikers széria első darabja, a Mario Smash Football (más néven Super Mario Strikers), egy focijáték, amelyben azonban a szabályokat kicsit megkavarták - jobban mondva eltörölték. És még bíró sincs benne. A folytatás már Wii-re érkezett két évvel később, a Mario Strikers Charged Football képében, a legújabb epizód pedig ma jelent meg, a Nintendo aktuális konzoljára.

A Mario Strikers: Battle League Football alapjaiban ugyanezt a receptet követi, így a gáncsolás teljesen hétköznapi dolog benne, és akár csapattársunkat is az ellenfélhez vághatjuk, ha azt látjuk célravezetőnek. Mushroom Kingdom ismerős arcai közül kerülnek ki a játékosok - csapatonként öt-öt karakter -, így játszhatunk például Mariót, Luigit, Peachet, Bowsert, Donkey Kongot, Yoshit vagy Toadot irányítva.

A Team Tackle segítségével nemcsak az ellenfélhez hajíthatjuk társunkat, hanem gyorsan előre is küldhetjük őt a labdához, ha pedig megszereztünk egy Strike Orbot, ún. Hyper Strike támadást is indíthatunk, amely két pontot jelent sikeres gól esetén. Védekezéshez pedig különböző felszereléseket használhatunk - ez minden karakter esetében más lehet.

A játékban egyszerre akár nyolcan vehetnek részt, akár egy masinán, akár helyi hálózatban, akár online játszunk. A Strikers Club játékmódban saját klubunkat is létrehozhatjuk (legfeljebb 20 fővel), vagy csatlakozhatunk másokéhoz, és ezt követően más klubokkal mérkőzhetünk meg, hogy minél feljebb kerüljünk a ranglistán.

A Mario Strikers: Battle League Football Nintendo Switchre jelent meg. ■

Mario Strikers: Battle League Football
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mario Strikers: Battle League Football

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló