Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Enemy of the State

Gengszterkedhetünk az Enemy of the State-ben

Bankrablások, bandák közti területharcok és egyebek várnak a ’20-as évekbe repítő játékban.

2022.06.13. 14:54 | GeryG | kategória: Játék

A Brave Lamb Studio korábban a War Hospital című játékkal hívta fel magára a figyelmet, vagyis pontosabban annak bejelentésével, mert az egyébként ígéretes játék máig nem jelent meg. Viszont a stúdió már egy másik projekten is dolgozik, amely merőben más kalandokkal kecsegtet.

Az Enemy of the State egy gengszterkedős játék lesz, amelyben egy kisebb banda feltörekvő maffiavezérét fogjuk alakítani. A cél természetesen a város alvilága feletti uralom átvétele, de ehhez megannyi véres tűzharcon keresztül vezet az út.

A játékban izometrikus nézetben irányíthatjuk majd gengsztereinket, akikkel az 1920-as években, vagyis a szesztilalom idején kell különféle akciókat végrehajtanunk. Ezek között lesz bankrablás, területszerző harc, emberrablás váltságdíjért vagy éppen bérgyilkosság is.

Mindezt egyedül vagy két barátunk oldalán háromfős kooperatív módban is kivitelezhetjük. Egyelőre azonban még elég sokat kell várni, mire felugathat kezünkben a Tommy géppisztoly, mivel az Enemy of the State leghamarabb is csak valamikor 2024 nyarán jelenhet meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re. ■

előző
következő
Gengszterkedhetünk az Enemy of the State-ben
Gengszterkedhetünk az Enemy of the State-benGengszterkedhetünk az Enemy of the State-benGengszterkedhetünk az Enemy of the State-benGengszterkedhetünk az Enemy of the State-benGengszterkedhetünk az Enemy of the State-benGengszterkedhetünk az Enemy of the State-benGengszterkedhetünk az Enemy of the State-ben

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló