Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Shockwave: Land of the Blind

A Shockwave: Land of the Blind fő fókusza az ártatlan életek megmentése

A játékban veterán utászként bombákat hatástalanítunk Szíriában.

2022.06.20. 13:03 | Jaxx | kategória: Játék

A Shockwave: Land of the Blindban a küldetések mellett ugyanolyan fontos elemek lesznek az információ gyűjtés, az észrevétlenség és a kötélidegek. Mindre szükségünk lesz ahhoz, hogy nagy nyomás alatt, háborús körülmények között életeket menthessünk.

A játék trailerében megismerhetünk néhányat a robbanószerkezetek közül és egy kicsit a körülményeket is.

A Shockwave: Land of the Blindban Jerome Kowalsky, egy volt katonai utász történetét követjük, akinek új feladata nem más, mint egy békefenntartó erő tagjaként bombákat hatástalanítani Aleppóban. A háború pusztítása után a közösség megmaradt tagjait igyekszik majd menteni, ehhez azonban szembe kell néznie egy elkötelezett bombakészítővel. A feladatokat több módon is végrehajthatjuk, ám dolgunk nem lesz könnyű. Nincs küldetés marker, mini térkép vagy radar, tudásunkat és leleményességünket használva kell boldogulnunk. A fejlesztők a lengyel különleges erőkkel dolgoztak együtt annak érdekében, hogy minél élethűbb legyen az élmény, kezdve a védőruhával, mely a repeszektől, a nyomástól és a hőtől is megvéd majd.

A küldetések okos tervezést kívánnak, ugyanis mind az eszközök helye, mind pedig a súlya korlátozott, így felszerelésünket körültekintően kell összeállítanunk. Az egyszerűbb IED töltetektől a procedurálisan generált, bonyolult szerkezetekig mindennel lesz dolgunk, azonban munkánkat utász robot, talajradar és fémkereső is segíti. Végül pedig észrevétlenségünk kapja az egyik legfőbb szerepet, hiszen a felfegyverzett milícia szemében elsődleges célpont leszünk, így mindent megtesznek majd, hogy levadásszanak.

A Shockwave: Land of the Blind 2023 első negyedévében jelenik meg PC-re. ■

előző
következő
A Shockwave: Land of the Blind fő fókusza az ártatlan életek megmentése
A Shockwave: Land of the Blind fő fókusza az ártatlan életek megmentéseA Shockwave: Land of the Blind fő fókusza az ártatlan életek megmentéseA Shockwave: Land of the Blind fő fókusza az ártatlan életek megmentéseA Shockwave: Land of the Blind fő fókusza az ártatlan életek megmentéseA Shockwave: Land of the Blind fő fókusza az ártatlan életek megmentéseA Shockwave: Land of the Blind fő fókusza az ártatlan életek megmentéseA Shockwave: Land of the Blind fő fókusza az ártatlan életek megmentéseA Shockwave: Land of the Blind fő fókusza az ártatlan életek megmentéseA Shockwave: Land of the Blind fő fókusza az ártatlan életek megmentéseA Shockwave: Land of the Blind fő fókusza az ártatlan életek megmentéseA Shockwave: Land of the Blind fő fókusza az ártatlan életek megmentéseA Shockwave: Land of the Blind fő fókusza az ártatlan életek megmentéseA Shockwave: Land of the Blind fő fókusza az ártatlan életek megmentéseA Shockwave: Land of the Blind fő fókusza az ártatlan életek megmentése

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló