Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Redout 2

Háromféle kiadásban is megjelent a Redout 2

Az összes platformon egy időben rajtolt az antigravitációs versenyjáték.

2022.06.21. 22:23 | Jaxx | kategória: Játék

Tavaly decemberben írtunk róla, hogy idén érkezik meg a Redout 2. Kisebb csúszással ugyan, de végre megjelent a fizika törvényeinek határait feszegető versenyjáték több tucat pályával és kétféle játékmóddal.

A launch trailerben szemet gyönyörködtető képkockákon kóstolhatunk bele az elképzelhetetlenül gyors száguldásba.

A Redout 2 fő fókusza a sebesség és az intuitív irányítás rendszer, melyekhez szükség lesz minden tudásunkra és képességünkre. A kiterjedt karriermódban több száz eventen bizonyíthatunk, 36 különleges versenypályán.

A játék összesen háromféle kiadásban érhető el. A standard verzió mellett a Deluxe Edition tartalmazza a Season Passt is, mely két DLC pakkal bővíti a lehetőségeket és minden platformra megjelent. A PC-sek pedig külön örülhetnek az Ultimate Editionnek, melybe a két DLC mellett a játék soundtrackje került összesen több, mint 3 órányi elektronikus zenével.

Cikkajánló
Jön a Redout 2 antigravitációs versenyjáték
A sorozat második részében jövőre kezdhetünk száguldani.
» Olvasd el!

A Redout 2 PC-re, Nintendo Switch-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re jelent meg. ■

előző
következő
Háromféle kiadásban is megjelent a Redout 2
Háromféle kiadásban is megjelent a Redout 2Háromféle kiadásban is megjelent a Redout 2Háromféle kiadásban is megjelent a Redout 2Háromféle kiadásban is megjelent a Redout 2Háromféle kiadásban is megjelent a Redout 2Háromféle kiadásban is megjelent a Redout 2Háromféle kiadásban is megjelent a Redout 2
Redout 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Redout 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló