Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új Sly Cooper és inFamous játék készül? Itt a válasz

Új Sly Cooper és inFamous játék készül? Itt a válasz

A Sucker Punch maga tisztázta a két franchise körüli helyzetet.

2022.07.03. 00:29 | GeryG | kategória: Játék

Néhány hete mi is beszámoltunk azokról a pletykákról, amelyek szerint a legutóbb a Ghost of Tsushimával hatalmasat durrantó Sucker Punch visszatérhet két korábbi sikerjátékához. Természetesen a Sly Cooper és az inFamous franchise-okról volt szó, amelyek mind a mai napig igen nagy rajongótáborral rendelkeznek. A pletykák arról szóltak, hogy a stúdió ezeket venné elő újra, hogy folytatást és/vagy remake-et készítsen hozzájuk. Ráadásul azt is rebesgették, hogy az ötödik Sly Cooper játékot a Concrete Genie fejlesztői készíthetik el.

A Sucker Punch a minap hivatalos közleményt adott ki. Ebben elsősorban arról írtak, hogy megoldották a technológiai hátterét annak, hogy a jövőben továbbra is elérhetők legyenek az inFamous 2 játékosok által készített tartalmai. Ugyanakkor felhívták a figyelmet arra is, hogy egyszer bizony le kell majd állni a szervereknek, de ez az idő egyelőre még nem jött el.

Sajnos azonban a közlemény folytatásában már sokkal rosszabb hírekről számoltak be. Közölték ugyanis, hogy bár mind a Sly Cooper, mind az inFamous sorozatok igen közel állnak a szívükhöz, jelenleg egyik franchise kapcsán sem terveznek új projektet. Arról pedig hallani sem akarnak, hogy bármely más stúdiónak adnák ki a munkát. Így, habár ők is követik a soha ne mond, hogy soha elvet, egyelőre most úgy néz ki, hogy egy ideig még nem számolhatunk e sorozatok visszatérésével. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló