Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

War Thunder

Szeptemberben elérkezik a drónok kora a War Thunderben

A tartalomfrissítés felderítő és támadó drónokkal egészíti ki a játékot.

2022.09.01. 14:01 | Jaxx | kategória: Játékhírek

Újabb update jelenik meg a hónapban a War Thunderhez, mely ezúttal drónokkal egészíti ki a virtuális hadviselést. A frissítésbe emellett több tucat tank, repülő, helikopter és hajó is bekerül, új térképek és más tartalom kíséretében.

A szigorúan bizalmas felvételekből kiszivárgott előzetest itt nézhetitek meg.

A legfejlettebb hadseregek számára ma már elengedhetetlennek bizonyul a drónok használata, melyek biztosítják a lehetőséget, hogy elsőként fedezzük fel és pusztítsuk el ellenfeleinket. Azonban könnyedén megsemmisíthetőek könnyű fegyverzettel vagy rakétákkal is.

A War Thunderben a könnyű tankok új funkciója lesz a felderítő drónok indítása. Akár a csata közepébe is beküldhetjük őket, nézetet váltva pedig valós idejű képet kaphatunk segítségükkel az ellenség helyzetéről, némely típusokat pedig még hőkamera funkcióval is elláttak. Az orosz Orion, a kínai Wing Loong 1 és az amerikai MQ-1 típusúak lesznek a támadó drónok, mindegyik tankelhárító, irányított rakétákkal felszerelve.

Cikkajánló
Magyar tankért is küzdhetünk a War Thunderben
Elrajtolt a Summer Quest, ahol exkluzív harci járművekért folyik a küzdelem, köztük a második világháborús Zrínyi I SPG-ért is.
» Olvasd el!

A War Thunder Age of Drones frissítés pontos dátumot még nem kapott, csak annyit tudni, hogy szeptemberben érkezik. ■

előző
következő
Szeptemberben elérkezik a drónok kora a War Thunderben
Szeptemberben elérkezik a drónok kora a War ThunderbenSzeptemberben elérkezik a drónok kora a War ThunderbenSzeptemberben elérkezik a drónok kora a War Thunderben
War Thunder
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
War Thunder

hozzászólások (4)

Baracklekvár
Baracklekvár 2022.09.01. 14:33
"A frissítésbe emellett több tucat tank, repülő, helikopter és hajó is bekerül, új térképek ... kíséretében."

Azért ezzel kijelentéssel óvatosan bánnék. Persze lehet csak a cikkíró sokkal többet tud, mint én. De egyelőre én csak 1 térképről tudok (bár ennek lehetnek különböző scenario-i), valamint csupán néhány - egy tucatnál jóval kevesebb - járműről.
Jaxx
Jaxx 2022.09.02. 07:11
Ilyen esetekben a cikkíró azt "tudja", amit a fejlesztő, kiadó, vagy a PR küld el a sajtóanyag részeként. :-) Néha egyébként nem egyszerű eldönteni a római körmondatokból, hogy pontosan mire is gondolhatott a költő ...
Baracklekvár
Baracklekvár 2022.09.02. 09:28
Én folyamatosan követek néhány olyan youtube csatornát, mely részletesen tárgyalja az ezidáig a nyilvánosság számára fellebbentett összes újdonságot, ezért gondoltam, hogy hát kicsit túlzás a cikkben említett nagyságrend.

Pl.:
https://www.youtube.com/c/TheEuropeanCanadian

Egyébként igen, rengeteg alaptalan pletyka és olykor szerencsétlen kommunikáció is körüllengi a játékot.
Pl. csak nemrégiben tisztázta a fő kapcsolattartója a játéknak (egy válaszkommentben), hogy a magyar járművek ugyan egységesen az olasz kutatásfában fognak jelentkezni, de azt sosem ígérték, hogy lesz önálló magyar ága a kutatásfának (és egyelőre tehát nem lesz) - pedig hónapokon át ezt kész tényként kezelte a tábor; egy korábbi, ezek szerint nem teljesen jól megfogalmazott kommunikációra építve.
Baracklekvár
Baracklekvár 2022.09.04. 03:49
Nos, úgy néz ki, hogy a kommüniké mégsem téves, mert valóban legalább 2 új pálya és egészen "sok" új jármű várható új patch-ban.
ajánlott olvasnivaló