25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Demót kapott az Outcast – A New Beginning

Tehetünk egy rövid körutazást Adelpha bolygóján.

Írta: GeryG

Márciusban húsz év után ismét ellátogathatunk a csodás idegen bolygóra, Adelphára, amely most arra vár, hogy megmentsük. Az Outcast – A New Beginningben újra Cutter Slade bakancsába bújhatunk, hogy ezúttal egy robot hadseregtől óvjuk meg a bolygót.

De milyen kalandok is várnak ránk? Akció lesz bőven, ahogy repkedős ügyességi részek is. Megismerhetjük a talan kultúrát, akiknek a segítségére sietünk, miközben valóban mesés vidékeken és tájakon fordulunk meg jetpackkel a hátunkon és lézerpisztollyal a kezünkben.

Mindebből most egy kis ízelítőt is kapunk, ugyanis az Outcast – A New Beginning kapott egy demót! A kipróbálható verzió PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is megérkezett, így bármely platformon már most belekóstolhatunk a kalandokba. A teljes játékra sem kell már sokat várni, minden platformon március 15-én számíthatunk rá.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!