25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Konzol - Sony

A PlayStation Plus 2024. áprilisi kínálata

Három játék, köztük az EA próbálkozásával az Unreal Engine 5-tel.

Írta: GeryG

A PlayStation Plus 2024. áprilisi kínálata

A Sony áprilisra is összeválogatott három játékot, amelyeket ajándékba adja a PlayStation Plus előfizetőinek. Ahogy mindig, most is már a legolcsóbb kategóriát választók is megkapják az ingyen játékokat.

A listán ezúttal ott szerepel az EA tavaly nyári fantasy akció-szerepjátéka, az Immortals of Aveum. Az Unreal Engine 5 hajtotta játék finoman szólva sem volt egy sikertörténet, de most, hogy ingyen hozzájuthatunk, akár még javíthat is a helyzetén. A játék kizárólag PlayStation 5-re lesz elérhető.

Vele ellentétben a 2021-ben megjelent Skul: The Hero Slayer viszont csak PlayStation 4-re lesz ingyenes. Ebben a 2D-s platformerben a démonkirály csontvázkatonájaként kell leszámolnunk az urunk kastélyát elfoglaló hősökkel.

Végül, de nem utolsósorban PlayStation 5-re és PlayStation 4-re is megkapjuk ingyen a Minecraft Legendst. A tavaly tavasszal debütált játékban változatos pályákon gyűjthetünk erőforrásokat, alakíthatunk szövetségeket és készülhetünk fel, hogy megvédjük a vidéket a piglinektől.

Mindhárom játék április 2-től május 6-ig lesz ingyenes, szóval még egy nagyon rövid idő maradt, hogy behúzzátok a márciusi játékokat, ha eddig még nem tettétek.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!