25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Új mérföldkőhöz érkezett a Pioneers of Pagonia

Frissítették a roadmapet, illetve megérkezett a négyfős kooperatív mód is.

Írta: GeryG

Öt hónapja már, hogy elrajtolt a Steamen a Pioneers of Pagonia korai változata. Az Envision Entertainment játéka nagyon pozitív fogadtatásban részesült, hiszen már félkész állapotában is több élményt nyújtott mind az alapjául szolgáló The Settlers széria akármelyik utóbbi epizódja.

A fejlesztők szorgosan dolgoznak a játékon továbbra is, ennek eredményeképp most fontos új mérföldkőhöz érkezett a projekt. Megérkezett ugyanis az osztott kooperatív mód, amely révén egyszerre négyen gyarapíthatjuk a településünket és fedezhetjük fel a szigeteket, ahol hajónkkal kikötöttünk. A procedurálisan generált pályákon a játékosok beállíthatják az aktuális hangulatukhoz megfelelő játékstílust, így lehetőség van a békés terjeszkedésre és a csatározásokra is.

A készítők emellett frissítették a roadmapet, vagyis a fejlesztési terveket is. A következő hasonló bővítésre júniusban számíthatunk, akkor a bányászat és sereg lesz a központi téma. A felszín alatt is tudunk majd ércet és aranyat bányászni, a fémércből új katonai egységet szerelhetünk fel. Megjelenik a scavenger egységtípus az ellenségnél, illetve a geológus a faluban. Új épületként a Monument of Wisdomot is felhúzhatjuk.

Cikkajánló
Pioneers of Pagonia early access próbakör – A Settlers, ami nem Settlers

Pioneers of Pagonia early access próbakör – A Settlers, ami nem Settlers

Ami évtizedek óta nem megy a Ubisoftnak, azt kisujjból kirázta egy indie stúdió.

Valamikor a harmadik negyedévben már a varázslat is beköszönt. Új ellenségként megjelennek a cursed, vagyis elátkozottak, építhetünk hatalmas szentélyt és Eternal Academyt, ahol warlockot és sorceresst toborozhatunk. Drágaköveket is lehet majd bányászni, ezekből ékszereket készíthetünk. Új varázsfegyverek is érkeznek, illetve debütál a treasure hunter is.

A fentiek mellett a fejlesztők folyamatosan dolgoznak az élelmezési rendszer bővítésén, a termőföldek kezelésén és az építési statisztikákon, valamint az útépítés mechanizmusán is. A most érkezett frissítés részletes leírását a Steamen olvashatjátok.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • Pioneers of Pagonia
  • Pioneers of Pagonia
  • Pioneers of Pagonia
  • Pioneers of Pagonia
  • Pioneers of Pagonia
  • Pioneers of Pagonia
  • Pioneers of Pagonia
  • Pioneers of Pagonia
  • Pioneers of Pagonia
  • Pioneers of Pagonia
  • Pioneers of Pagonia

Pioneers of Pagonia

Platform:

Fejlesztő: Envision Entertainment

Kiadó: Envision Entertainment

Megjelenés: 2023. december 13. (korai hozzáférés)

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!