25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Életben van még a The Division: Heartland?

A Ubisoft ingyenesnek szánt játékáról régen nem hallhattunk, most érdekes pletyka kapott szárnyra.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

A francia Ubisoft részéről szinte már megszokhattuk, hogy egyik-másik projektjük akár hosszú évekig is húzódhat. Ez önmagában egyáltalán nem baj és nem is példa nélküli, hiszen a nagyobb kaliberű projektek mindig éveken át készülnek, sőt. Az viszont a legnagyobb francia kiadóra inkább az utóbbi években lett jellemző, hogy egy korábban bejelentett játék teljesen eltűnik a médiából, hogy csak nagy ritkán jelenik meg róla hír, akkor is inkább csak pletykák. Ilyen volt a Skull and Bones és most ilyen a The Division: Heartland is.

Utóbbit még 2021-ben jelentették be, de már akkor is viszonylag fukarul bántak az információkkal. Annyit lehetett tudni, hogy nem ez lesz a nagy The Division 3, inkább csak amolyan mellékág, amely ingyenes lesz. Legutóbb tavaly ősszel lehetett hallani a projektről, akkor is csak pletykálták, hogy hetekre lehetünk a premiertől. Ez a pletyka nem jött be, hiszen a játék nem jelent meg, sőt.

Mostanra épp az ellenkezőjét kezdték rebesgetni az interneten: hogy a Ubisoft csendben lelőtte a projektet. Erre reagált az InsiderGaminget vezető Tom Henderson az X-csatornáján, ahol arról írt, hogy ő is hallott ezekről a pletykákról. Igyekezett megnyugtatni mindenkit, hogy a The Divison: Heartland nagyon is él, épp csak jelentős átalakuláson megy keresztül. Sajnos ennél többet ő maga sem mondott, de azt ígérte, hogy amint több infónak jut a birtokába, azokat is megosztja a követőivel.

Természetesen a legmegnyugtatóbb az lenne, ha maga a Ubisoft állna ki a közösség elé és vázolná fel, hogy is áll jelenleg a projekt. Egyedül azt tekinthetnénk hivatalosnak, minden más továbbra is csak pletyka marad.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Baracklekvár
Baracklekvár [1727]
Vajh a "jelentős átalakuláson megy keresztül" az Ubisoft nyelven azt jelenti, hogy "össze-vissza vagdalkozunk fejetlenül, mint a Skull&Bones esetén"?
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)