25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Smite 2 – mik azok az Ascension Passok?

A készítők új videóban foglalták össze a fontos tudnivalókat.

Írta: GeryG

A Titan Forge csapata gőzerővel dolgozik azon, amit ők Smite 2-nek hívnak, de nem titok, hogy inkább lesz egy Smite Enhanced Deluxe Ultimate Remaster Edition. Vagyis a 2014-es eredeti játék felturbózott újra kiadása, hátha most, tíz évvel később nagyobb sikert arat. A stúdió a napokban egy új videóval is jelentkezett, amelyben összefoglalják, mit érdemes tudni az úgynevezett Ascension Passokról, illetve a God Mastery rendszerről.

A Smite 2-ben isteneket irányíthatunk, mint Zeus, Anubis, Bellona, Chaac, Ymir, Bacchus, Neith, Anhur, Loki, Cernunnos vagy Hecate. Minél többet játszunk (és minél ügyesebben), annál több követőt gyűjthetünk az isteneknek. Ezek számában időnként mérföldkövekhez érünk, ilyenkor emelkedik a mastery szint. Ennek bizonyos szintjein pedig kozmetikai elemeket oldhatunk fel. Mindegyik istennek saját szintjei lesznek, így külön-külön oldhatjuk fel náluk ezeket a mastery szinteket.

Ascension Passt a mastery szint növelésével is el lehet érni, de lesz mód rá, hogy azonnal feloldjuk. Akinek van Ascension Pass a birtokában, az extra kozmetikai elemeket is feloldhat. Aki megvásárolja a játék Deluxe Founder’s Editionjét, az a fent említett tizenegy istenhez kap is majd ilyen passt.

A Smite 2 PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re készül, és a tervek szerint július 30-án fog megjelenni.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!