25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Második nagy frissítését kapta a Gray Zone Warfare

Rengeteg hibát javítottak, csiszoltak az optimalizáción és persze új tartalmak is érkeztek.

Írta: GeryG

Döcögős volt a tavaszi rajt az egyébként egész jó koncepcióra épülő Gray Zone Warfare számára. A MADFINGER stúdió multiplayer extraction shootere egyelőre csak early accessben érhető el, amely az elmúlt két hónapban már kapott egy méretes frissítést. És most egy másodikat is.

A 0.1.2-es frissítés az előzőhöz hasonlóan jó nagyra sikerült, rengeteg kisebb-nagyobb javítás és módosítás kapott helyet benne. Ezek között a szokásos hibajavítások mellett megtaláljuk az optimalizációt érintő finomításokat, játékmeneti változtatásokat és persze némi új tartalmat is.

Cikkajánló
Gray Zone Warfare early access próbakör – Lehet még belőle jó játék

Gray Zone Warfare early access próbakör – Lehet még belőle jó játék

Újabb extraction shooter, amelyben abszolút megvan a potenciál, csak épp még az út elején jár.

Kilenc új landolási zónát jelöltek ki a készítők a játék világában, így tovább javítva az abban való közlekedést. Javították azt a bosszantó hibát, ami lehetővé tette a főhadiszálláson más játékosok kirablását. De akadt olyan hátsó kert is, ahová bejutni lehetett, de kijárata nem volt. Számos grafikai hibát eltűntettek, illetve csiszoltak a bevilágításon is.

A fejlesztők a játék hivatalos X-csatornáján tették közzé a frissítés részletes leírását. Ugyanitt a következő lépésekről is írtak pár sort. Eszerint a közeljövőben számíthatunk egy roadmapre, illetve további teljesítményjavításra is, nem beszélve a korábban már beharangozott napszakváltozás bevezetéséről.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Gray Zone Warfare

Platform:

Fejlesztő: Madfinger

Kiadó: Madfinger

Megjelenés: 2024. április 30. (korai hozzáférés)

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!